ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ: ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ Ο δράστης – Είχαν ερευνήσει το σπίτι του το πρωί της Τρίτης

 

Ο 29χρονος Σερίφ Σακάτ, γνωστός στις αρχές για εγκλήματα του κοινού ποινικού Δικαίου φαίνεται πως είναι ο δράστης της φονικής επίθεσης στο Στρασβούργο. Όπως ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας, ο 29χρονος που καταζητείται, είχε καταδικαστεί και εκτίσει ποινές σε Γαλλία και Γερμανία.

Τα στοιχεία του 29χρονου έδωσε στην δημοσιότητα η αστυνομία του Στρασβούργου

Φωτογραφία του φερόμενου ως δράστη Φωτογραφία του φερόμενου ως δράστη

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η γαλλική εφημερίδα Le Monde, ο φερόμενος ως δράστης γεννήθηκε το 1989 στο Στρασβούργο και ήταν σε λίστα των αρχών με πιθανές τρομοκρατικές απειλές.

Το πρωί της Τρίτης, κατάφερε οι γαλλικές αρχές, είχαν πραγματοποιήσει έρευνα στο σπίτι του για ληστείες και απόπειρα ανθρωποκτονίας, όμως ο 29χρονος δεν ήταν εκεί και ως εκ τούτου δεν στάθηκε δυνατή η σύλληψή του, όμως κατά την έρευνα εντοπίστηκαν χειροβομβίδες, που ο άνδρας είχε στην κατοχή του.

Πλέον ο εισαγγελέας του Παρισιού έχει ανοίξει έρευνα για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, απόπειρας ανθρωποκτονίας, τρομοκρατικής επίθεσης και τρομοκρατικής συνωμοσίας.

Οι γαλλικές αρχές έχουν πλέον εξαπολύσει τεράστιο ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη του 29χρονου, ενώ το επίπεδο συναγερμού στην Γαλλία έχει αυξηθεί στο μέγιστο.

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.