Το “καρφί” του Καμμένου για τον Κοτζιά και το… φλερτ στον Λεβέντη – ΒΙΝΤΕΟ

“Η συμφωνία των Πρεσπών έχει πεθάνει γιατί ο ίδιος ο κ. Ζάεφ παρά τις προσπάθειες που έκανε η ελληνική πλευρά να βρεθεί μια λύση, με συνεχείς του δηλώσεις, αναιρεί την ίδια τη συμφωνία”είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος στη Βουλή, αφήνοντας στη συνέχεια αιχμές για τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.

“Εκτός αν έχει κάνει άλλη συμφωνία με τον κ. Κοτζιά κάτω από το τραπέζι. Τέτοια συμφωνία όμως εμείς δεν γνωρίζουμε και είναι ξεκάθαρο ότι όσο επαναλαμβάνει τη λέξη Μακεδονία, μακεδονικό έθνος, μακεδονική γλώσσα, δεν υπάρχει περίπτωση τέτοια συμφωνία να κυρωθεί από ελληνική πλευρά. Και χαίρομαι για τη δημόσια θέση που πήρε ο πρωθυπουργός σήμερα, που ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται η ελληνική πλευρά να δεχθεί καμία ερμηνεία περί μακεδονικής εθνότητας . Εμείς προχωράμε παρακάτω, καμία χρήση του όρου Μακεδονία” , είπε.

Αίσθηση επίσης προκάλεσε επίσης ότι κατά τη διάρκεια της ομιλίας του έκανε άνοιγμα στον Βασίλη Λεβέντη, με αφορμή τη θέση του στο Σκοπιανό.

“Η μόνη ξεκάθαρη θέση πλην των ΑΝΕΛ είναι της Ένωσης Κεντρώων και του Βασίλη Λεβέντη. Έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή τη δική του θέση και σε αυτό θα συμπορευτούμε από κοινού” τόνισε ο κ. Καμμένος.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.