ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ Ο τομέας Υγείας της Νέας Δημοκρατίας

Το Λαύριο είναι για αυτή την εβδομάδα ο δεύτερος σταθμός του κλιμακίου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το οποίο τη Δευτέρα επισκέφθηκε τη Λαμία.

Κατά την περιοδεία στο Λαύριο, οι Βασίλης Οικονόμου και Ιάσων Φωτήλας θα επισκεφθούν το τοπικό Κέντρο Υγείας, όπως και το Κέντρο Υγείας, Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Κερατέας, ενώ θα μιλήσουν σε ημερίδα που διοργανώνει η τοπική επιτροπή της ΝΔ.

Από το Μοσχάτο τονίζουν πως «η ΝΔ ακούει τα προβλήματα των εργαζομένων στο χώρο της υγείας και βλέπει από κοντά τις όποιες δυσλειτουργίες προκειμένου να επικαιροποιήσει το πρόγραμμα της και να δώσει συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες λύσεις».

Κατά την επίσκεψη στη Φθιώτιδα, οι βουλευτές επισκέφθηκαν το νοσοκομείο Λαμίας, τονίζοντας πως έχουν καταθέσει πολλαπλές ερωτήσεις για τα προβλήματα σε διοικητικό, λειτουργικό και επιχειρησιακό επίπεδο και τις ελλείψεις, αλλά όπως είπαν στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έλαβαν απάντηση.

 

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.