Δεν υπάρχει ο Διαματάρης – «Κρύβει» χρόνια: Ψεύτικη ημερομηνία γέννησης στο βιογραφικό του

Δεν σταματούν οι εκπλήξεις στο βιογραφικό του υφυπουργού Εξωτερικών, Αντώνη Διαματάρη. Αφού ο ίδιος αναγκάστηκε να παραδεχθεί πως δεν ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Columbia University, όπως χρόνια υποστήριζε, το επιτελείο που χειρίζεται την επίσημη ιστοσελίδα της Κυβέρνησης έκανε «λίφτινγκ» στο βιογραφικό του.

Εξαφάνισε τη φράση περί ολοκλήρωσης των μεταπτυχιακών σπουδών, αλλά εξαφάνισε παράλληλα και το πτυχίο στις Οικονομικές Επιστήμες στο Queens College της Νέας Υόρκης, προκαλώντας εκ νέου ερωτηματικά.

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν σταματούν εκεί.

Σύμφωνα με το AlTsantiri, το συγκεκριμένο βιογραφικό, το οποίο επαναλαμβάνουμε πως φιλοξενείται στην επίσημη σελίδα της Κυβέρνησης, αναφέρει πως ο υφυπουργός Εξωτερικών γεννήθηκε το 1959.

Μόνο που ο κ. Διαματάρης δεν γεννήθηκε το 1959, αλλά το 1950.

Το λέει ο ίδιος, όπως ανακάλυψε το altsantiri.gr, σε εισαγωγικό του σημείωμα έκδοσης (2015) του Εθνικού Κήρυκα για τη συμπλήρωση 100 ετών της εφημερίδας.

«Η μεγάλη μου αγωνία, όταν ανέλαβα την εφημερίδα σε ηλικία 29 ετών…» αναφέρει ο κ. Διαματάρης, ενώ λίγο πιο κάτω κάνει γνωστή και την ημερομηνία που πήρε τα ηνία της εφημερίδας. 14 Σεπτεμβρίου του 1979.

«Του Σταυρού», θυμάται ο ίδιος. Δηλαδή, αν το 1979 ήταν 29 ετών, όπως ο ίδιος αναφέρει, τότε γεννήθηκε το 1950 και όχι το 1959, όπως αναφέρει το βιογραφικό του σημείωμα που είναι αναρτημένο στη σελίδα της Κυβέρνησης.

Δηλαδή είναι 69 ετών και όχι 60, όπως το βιογραφικό αναφέρει.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.