Ο «Γερούν γερά!» πάει… ΟΟΣΑ

Ο Ομότιμος Καθηγητής Οργάνωσης και Οικονομικών Υγείας, Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), Λυκούργος Λιαρόπουλος, θα εκπροσωπεί πλέον τη χώρα μας για θέματα υγείας στον ΟΟΣΑ.
Με απόφαση του ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας τον όρισε ως Εθνικό Εκπρόσωπο στην επιτροπή υγείας για τα δεδομένα υγείας και εμπειρογνωμόνων λογαριασμών υγείας του ΟΟΣΑ σε αντικατάσταση του Φίλιππου Ταραντίλη.
Ο κ. Λιαρόπουλος είχε γίνει γνωστός όταν το 2015, όταν σχολιάζοντας τη διαβόητη συνάντηση του Γιάνη Βαρουφάκη με τον τότε πρόεδρο του Eurogroup είχε γράψει στα socia media: «Γερούν.. γερά… Σπάστου τον τσαμπουκά…!».
Μάλιστα, μετά το διορισμό του στον ΟΟΣΑ, ο κ. Λιαρόπουλος, πάλι μέσω Facebook σημείωσε ότι «Αν και νοιώθω πραγματικά υπερήφανος για το “Γερούν γερά….”, είμαι ακόμη πιο περήφανος γιατί παραιτήθηκα από τη θέση αυτή την επομένη της εκλογής ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο του 2015».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.