“ΣΗΚΩΝΕΙ” ΤΟ ΓΑΝΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΚΑΛΩΣ να ορίσει η πρόταση μομφής της ΝΔ

Κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας μιλώντας στο newsit.gr σχολίασε τις πληροφορίες αυτές λέγοντας: «Καλώς να ορίσει η ΝΔ με την πρόταση μομφής. Αναμένουμε με ενδιαφέρον την επιχειρηματολογία της όταν θα καταθέσει την πρόταση. Τι θα πει δηλαδή στο σώμα της Βουλής; Ότι πρέπει να πέσει η κυβέρνηση που μείωσε την ανεργία, που αύξησε τον κατώτατο μισθό, που δεν έκοψε τις συντάξεις, που μείωσε τις ασφαλιστικές εισφορές; Την περιμένουμε λοιπόν, όπως περιμένουμε να χάσει στην ψηφοφορία όπως και την προηγούμενη φορά».

Ο κορυφαίος αξιωματούχος εμφανίστηκε πάντως να υποβαθμίζει την αντίδραση των ΑΝΕΛ παρά το γεγονός ότι τη τελευταία εβδομάδα ο Παναγιώτης Σγουρίδης εμφανίστηκε και πάλι να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες να υπερψηφίσουν την πρόταση μομφής που θα φέρει στην Βουλή η ΝΔ.

«Οι απόψεις του Πάνου Καμμένου για τη συμφωνία των Πρεσπών είναι γνωστές. Δεν είναι αυτός που αλλάζει τώρα άποψη. Όλα αυτά που λέει τα υποστηρίζει εδώ και χρόνια» ανέφερε το στέλεχος της κυβέρνησης, σχολιάζοντας την στάση του κυβερνητικού εταίρου του Αλέξη Τσίπρα.

Ο  Πάνος Καμμένος, πάντως, με αφορμή της δηλώσεις του Σκοπιανού πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ, επανέλαβε  ότι η συμφωνία των Πρεσπών δεν μπορεί να ‘χει καμία τύχη μετά από τις «ακραίες» δηλώσεις του Σκοπιανού αξιωματούχου.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ που γίνεται σήμερα (11.12.2018) το πρωί όπου εκεί ο υπουργός Άμυνας αναμένεται να δώσει το στίγμα των κινήσεων του από εδώ και εμπρός.

Ο Θεόδωρος Τοσουνίδης, πάντως σχολιάζοντας τις πληροφορίες για το ενδεχόμενο η ΝΔ να καταθέσει πρόταση μομφής, είπε ότι κινδυνεύει να πυροβολήσει για ακόμα μια φορά τα πόδια της. “Θα τολμήσετε να καταθέσετε πρόταση δυσπιστίας για το ζήτημα των Σκοπίων υπερασπιζόμενοι δήθεν τη Μακεδονία, χωρίς όμως να δεσμεύεστε ότι δεν θα δεχθείτε ποτέ τη χρήση του ονόματος “Μακεδονία”;» σημείωσε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος.(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.