TIME: ΠΟΥΤΙΝ, ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ… ΜΕΓΚΑΝ Μαρκλ υποψήφιοι για τον “Άνθρωπο της Χρονιάς”

Οι πρόεδροι της Ρωσίας και των ΗΠΑ, Βλαντιμίρ Πούτιν και Ντόναλντ Τραμπ, μπήκαν στη βραχεία λίστα των διεκδικητών του τίτλου «Άνθρωπος της Χρονιάς» του περιοδικού Time, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του περιοδικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω λίστα δημοσιεύεται στο Time από το 1927 και αναδεικνύει πρόσωπα που επηρεάζουν την παγκόσμια κοινότητα σε όλους τους τομείς.

Στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι ο ρώσος ηγέτης τον Μάρτιο αναδείχθηκε νικητής των προεδρικών εκλογών, ενώ αναφέρεται επίσης ότι η κυβέρνηση Τραμπ ασκεί μια αμφίσημη πολιτική και αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες εξαιτίας της έρευνας που σχετίζεται με την αποδιδόμενη στην Ρωσία επέμβαση στις αμερικανικές εκλογές.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα

Στο κατάλογο συμπεριελήφθη ο δολοφονηθείς Σαυδάραβας δημοσιογράφος Τζαμάλ Κασσόγκι καθώς όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα, «ο θάνατός του προκάλεσε τις διαμαρτυρίες της διεθνούς κοινότητας και έστρεψε την προσοχή στην διερεύνηση του σαουδαραβικού καθεστώτος».

Μεταξύ των υποψηφίων, είναι ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας Μουν Τζε Ιν, για την συνεισφορά του στην διεξαγωγή των συναντήσεων κορυφής και την διαμεσολάβησή του μεταξύ Πιονγκγιάνγκ και Ουάσινγκτον.

Επίσης, έχει συμπεριληφθεί η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι Μέγκαν Μαρκλ, η οποία προσελκύει την προσοχή εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, ο Αμερικανός σκηνοθέτης Ράιαν Κούγκλερ, δημιουργός της ταινίας Black Panther (2018), αλλά και η Αμερικανίδα Κριστίν Μπλέιζ Φορντ η οποία είχε κατηγορήσει τον Μπρέτ Καβάνο για σεξουαλική παρενόχληση, κάτι που δεν τον εμπόδισε να γίνει μέλος του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δημοσίευμα η Φορντ, παρομοιάζεται με ένα “σύμβολο” για κάθε γυναίκα που έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση.

Πηγή: http://www.nooz.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.