ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Έτσι γίνονται οι πολιτικές μπίζνες -Ο 80χρονος Κ.Πατέρας που έψαχνε με κάθε τρόπο την καρέκλα!!!

Υπάρχουν και ζούνε ανάμεσά μας διάφοροι σαλτιμπάγκοι της πολιτικής,που ενώ επικαλούνται το δημόσιο συμφέρον και διατείνονται ότι αγωνίζονται για την Πατρίδα,το μόνο που τους νοιάζει είναι η προσωπική τους φιλοδοξία και ξεπέφτουν ηθικά για μια καρέκλα στο δημόσιο.

Ο λόγος για τον πολιτευτή (ή τσανακογλείφτη) της ΝΔ που ως γυρολόγος της πολιτικής,από τη ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΑΝΕΛ και τούμπαλιν στη ΝΔ.

Αφού έφαγε ”πόρτα” στους ΑΝΕΛ έσπευσε στην αγκαλιά του Μητσοτάκη που του έδωσε όλα σε όλους,για να κερδίσει την πρωθυπουργική καρέκλα και στην τελική να εξευτελίζουν τα πάντα.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον είχε καλέσει στο γραφείο του για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να στρατευθεί εκ νέου με τη Νέα Δημοκρατία και να βοηθήσει στην εκλογική μάχη.

«Εγώ παρακάλεσα τον κύριο πρωθυπουργό όταν θα γίνει εξουσία και αν θέλει, επειδή δεν θα ήθελα να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Τρίκαλα να μου δώσει μία από αυτές τις θέσεις» είπε χαρακτηριστικά.

Είπε στην τηλεοπτική του συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Πατέρας και συγκεκριμένα στο ερώτημα αν θα πρόσφερε πολιτική στήριξη στη ΝΔ: “Θα γύριζα στη ΝΔ, γιατί δεν ήμουν στη ΝΔ, είχα προσχωρήσει στους ΑΝΕΛ, είχα πάρει χιλιάδες σταυρούς και είχα ένα στρατό δικό μου στα Τρίκαλα”

Ο Κωνσταντίνος Πατέρας, μάλιστα, πήγε ένα βήμα παραπέρα κάνοντας λόγο για ηλικιακό ρατσισμό στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας «από τις τελευταίες εκλογές και μετά» σημειώνοντας ότι πεπειραμένα, παλαιά στελέχη με παιδεία και μόρφωση τέθηκαν εκτός πλάνων.

Παρακάτω το ντοκουμέντο από δήλωση της εκπροσώπου τύπου των ΑΝΕΛ όταν ξεμπρόστιαζε τον Κ.Πατέρα.

Δεν αξίζει να ασχολούμαστε με τα σαπρόφυτα της πολιτικής,αλλά να τα καταγγέλλουμε στον Ελληνικό λαό,ώστε να γνωρίζει με ποιούς έχει να κάνει….

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.