Το όνομα έκπληξη στο οποίο καταλήγει ο Μητσοτάκης για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Αποφασισμένος να κάνει την έκπληξη στο θέμα της πρότασής του για τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας φέρεται να είναι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες και φήμες που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα, πριν από λίγο καιρό είχε σχεδόν κλειδώσει το όνομα του Παναγιώτη Πικραμμένου.

Ο κ. Πικραμμένος εξακολουθεί να είναι στη λίστα των φαβορί όμως φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να πάει σε όνομα- έκπληξη.

Αυτό άλλωστε φαίνεται και απ’ τις συνομιλίες που έχει με στενούς συνεργάτες του, όπως αποκαλύπτει ο «Βηματοδότης»:

«Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι σε μεγάλα κέφια το τελευταίο διάστημα και έχει αρχίσει να διερευνά τις διαθέσεις των στενών συνεργατών του ως προς τα πιθανά πρόσωπα που θα διεκδικήσουν τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Δεν αναφέρεται ο ίδιος σε συγκεκριμένα πρόσωπα, παρά ρωτά εάν θα ήθελαν εκπλήξεις από τον ίδιο. Ποια, νομίζετε, είναι η απάντηση που συνήθως λαμβάνει; “Πρόεδρε, ο κόσμος περιμένει από εσάς μόνον εκπλήξεις”… Κατά μία εκδοχή ακούστηκε να λέει “θέλετε εκπλήξεις; Τότε να προτείνω τον Προκόπη”. Κόκαλο οι δικοί του».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.