Περίγελος στο ελληνικό Κοινοβούλιο έχει γίνει νεοεκλεγής βουλευτής

Περίγελος στο ελληνικό Κοινοβούλιο έχει γίνει νεοεκλεγής βουλευτής μικρού κόμματος, ο οποίος με τα καμώματά του έχει φέρει σε αμηχανία τους συναδέλφους του και την παράταξή του.

Ο συγκεκριμένος έχει γίνει αγαπημένο θέμα συζήτησης στα πηγαδάκια του Κοινοβουλίου, καθώς αντί να κάνει τη δουλειά του, συνηθίζει να περιφέρεται στους διαδρόμους της Βουλής, μοιράζοντας καραμέλες και ζητώντας ρουσφέτια.

Ωστόσο είναι τέτοια η εξάρτησή του από το έδρανο, που αν και «πρωτάκι» στο βουλευτιλίκι, φροντίζει, παρακάμπτωντας τα αρμόδια στελέχη του κόμματός του, να επωφεληθεί από κάθε προνόμιο που του προσφέρει το αξίωμά του…

Ο συγκεκριμένος βουλευτής απασχόλησε πρόσφατα τη δημοσιότητα και τις αρχές για προσωπικό του θέμα,το οποίο μάλιστα παραλίγο να πάρει και διαστάσεις

Η γραφική συμπεριφορά του έχει γίνει αντικείμενο αρνητικών σχολιασμών και δυσανασχέτησης αρκετών συναδέλφων του εντός κοινοβουλίου.

Θα έρθει η ώρα και για το ονοματάκι του!!!!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.