«Πόλεμος» ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τον διαδηλωτή Αλέξη Τσίπρα

Πολιτική αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ για την παρουσία του τέως πρωθυπουργού στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Ο κ.Τσίπρας, που είχε προαναγγείλει την παρουσία του και μάλιστα είχε κάνει και προσκλητήριο συμμετοχής στην πορεία, πήγε μεν, αλλά περπάτησε από τα Χαυτεία έως το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία και στη συνέχεια αποχώρησε.

Το γεγονός της αποχώρησης του κ.Τσίπρα σχολιάσθηκε δηκτικά από τη ΝΔ, που χαρακτήρισε «τουρίστα» και στη διαδήλωση τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ λίγο αργότερα στην ΝΔ απάντησαν πηγές της Κουμουνδούρου, που σημειώνουν ότι το να μιλά για τουρισμό η ΝΔ, όταν ο κ.Μητσοτάκης κάνει ανήμερα του Πολυτεχνείου long weekend στο Λονδίνο, είναι αστείο.

Ειδκότερα, πηγές της Πειραιώς σχολίασαν για την παρουσία του κ.Τσίπρα στην πορεία για το Πολυτεχνείο: «Η πορεία ειχε προορισμο την αμερικανική πρεσβεία. Ο Αλ. Τσιπρας σταμάτησε καπου στη Μεγάλη Βρετανία. Ισως πηγε για απογευματινό τσαι. Πήγε, είδε, έφυγε. Τουρίστας και στις διαδηλωσεις. Ο σημερινος ΣΥΡΙΖΑ σε μια εικόνα».
Πηγές της Κουμουνδούρου, απάντησαν: «Το να τολμά να μιλά για τουρισμό η ΝΔ, όταν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε ανήμερα του Πολυτεχνείου να κάνει long weekend στο Λονδίνο, είναι το λιγότερο αστείο.

Όσο αστείο άλλωστε ήταν και το να βγαλει tweet για το Πολυτεχνείο, μεταξύ μιας παρτίδας τένις και ενός γεύματος με σούσι στις όχθες του Τάμεση. Ενημερώνοντάς μας μάλιστα, ότι το μήνυμα της εξέγερσης του Νοέμβρη είναι το δόγμα της ασφαλείας.

Φαίνεται θα άφησε στο πόδι του τον επικεφαλής της νεολαίας του δικτάτορα Παπαδοπουλου, κ. Βορίδη, και υπεύθυνους για την επικοινωνία απογόνους της προπαγάνδας του Παττακού».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.