Κεραμέως: Κύριε Τσίπρα, τα πανεπιστημιακά τμήματα ιδρύθηκαν παράνομα

Σύγκρουση για τα 37 τμήματα που κατάργησε το υπουργείο Παιδείας

H υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως απάντησε το βράδυ της Πέμπτης 14 Νοεμβρίου στις κατηγορίες του Αλέξη Τσίπρα, μετά από την επίσκεψή του στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

«Κύριε Τσίπρα πέρα από το ότι τα πανεπιστημιακά τμήματα, των οποίων η έναρξη ανεστάλη για να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία ιδρύθηκαν παράνομα, χωρίς τη γνώμη της ΑΔΙΠ, χωρίς ουσιαστικές μελέτες, χωρίς σχεδιασμό, ας θυμηθούμε επιπλέον τις βουλευτικές σας τροπολογίες των τελευταίων λεπτών ίδρυσης κάποιων εξ αυτών» είπε η υπουργός.

Οι σχετικές αναρτήσεις του κ. Τσίπρα είχαν ως εξής: «Δεν μπορούμε να οικοδομήσουμε μια χώρα και μια κοινωνία με προοπτική αν δεν επενδύσουμε στη γνώση, στη μόρφωση, στην εκπαίδευση, αν δεν επενδύσουμε στη νέα γενιά του τόπου μας», ανέφερε ο κ. Τσίπρας και συνέχισε: «Η σημερινή ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, πρέπει να αποσύρει την άστοχη και εκδικητική απόφασή της για την αναστολή της λειτουργίας έξι τμημάτων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.