Η Ντόρα δίνει μια ευκαιρία στον Κυριάκο να τελειώσει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ τα ακροδεξιά νούμερα. Θα την αδράξει;

Η μόνη που τόλμησε να πει τα πράγματα με το όνομα τους για τον κατήφορο των ακροδεξιών γκεμπελίσκων ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη. Όταν σπέρνεις ανέμους θερίζεις θύελλες και τα… νούμερα εκθέτουν καθημερινά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προσβάλλοντας πρωτίστως τις αρχές της παράταξης του και μολύνοντας την κοινωνία με τον διχαστικό τους λόγο.

Η Ντόρα βγήκε μπροστά, πήρε θέση. Κι ανοίγει τον δρόμο στον Κυριάκο να δώσει τέλος στην ξενοφοβική αθλιότητα. Να ξεφορτωθεί όσους τον παρασύρουν στο βούρκο.

Θα αδράξει την ευκαιρία;

«Δεν υπάρχει βουλευτής της ΝΔ με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη που θα υποστηρίξει την έλλειψη ανθρωπιάς»

Αποστάσεις από τη στάση που τήρησε ο βουλευτής της ΝΔ, Θανάσης Πλεύρης, αλλά και ο Κώστας Κυρανάκης σχετικά με τη διοργάνωση μπάρμπεκιου μπροστά σε δομή μουσουλμάνων μεταναστών κράτησε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Μιλώντας στον Alpha, διαφώνησε με την στάση των βουλευτών της ΝΔ, τονίζοντας μάλιστα κατά τη γνώμη της δεν κατάλαβαν για τι ακριβώς μιλούσαν.

«Μια ανύπαρκτη οργάνωση, η οποία ζητά 5 λεπτά δημοσιότητας, δημιουργεί μείζον θέμα, το οποίο δεν έχει διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στα κόμματα αλλά ανάμεσα στους ανθρώπους. Η ανθρωπιά, η λεβεντιά, η αλληλεγγύη και ο σεβασμός στον αδύνατο δεν νομοθετούνται. Δεν υπάρχει νόμος που να σε κάνει άνθρωπο. Αυτό το μαθαίνεις ή στα πρώτα έξι χρόνια της ζωής του ή δεν το μαθαίνεις ποτέ. Με ενόχλησε αυτό το θέμα, όχι γιατί υπάρχει περίπτωση να πει κάποιος ότι δεν θα τρώμε χοιρινό ή δεν θα πίνουμε αλκοόλ, αλλά επειδή προκαλείς τον εξαθλιωμένο άνθρωπος και τον πατάς στο θρησκευτικό του συναίσθημα. Αυτό δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψεις. Έγινε μια κομματική αντιπαράθεση. Εγώ λέω ότι κάποιοι δικοί μας νέοι βουλευτές, πιστεύω ότι δεν κατάλαβαν για τι μιλούσαν. Ο κ. Γιαννούλης το έφερε στη Βουλή με άκομψο τρόπο, οπότε παρεξηγήθηκε αυτό που είπε και βγήκαν οι βουλευτές να αντικρούσουν κομματικά. Δεν υπάρχει βουλευτής της ΝΔ με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη που θα υποστηρίξει την έλλειψη ανθρωπιάς».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.