Βορίδης για το Προσφυγικό… πριν και μετά [Βίντεο]

Το προπαγανδιστικό προεκλογικό «πάρτι» της Νέας Δημοκρατίας  για τη χειραγώγηση και την εξαπάτηση συνειδήσεων με στόχο την κάλπη αναδεικνύεται σε όλη του τη νοσηρότητα μετεκλογικά. Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί ο Μάκης Βορίδης, νυν υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ο οποίος πριν τις εκλογές έβλεπε στο προσφυγικό ένα… σχέδιο «εκρίζωσης ταυτοτήτων», όπως έλεγε, «ένα εθνομηδενιστικό σχέδιο για να πληγεί η χώρα».

Τότε έλεγε: «Ήρθα ως περήφανος δεξιός να μιλήσω σε περήφανους δεξιούς. Προσέξτε τι σας λέω. Για να ενοποιήσουν ένα εθνομηδενστικό σχέδιο, ένα σχέδιο εκρίζωσης ταυτοτήτων – αποφάσισαν και εκτέλεσαν τις ανεξέλεγκτες λαθρομεταναστευτικές ροές από τις οποίες έχει πληγεί επλήγη πρωτίστως και κυρίως η Κως. Προφανώς δεν τους έγινε κατά λάθος δεν τους ξέφυγε… Δεν είναι ότι δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς».

Τώρα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, αναγκάζεται να παραδεχτεί την αλήθεια: «Προφανώς οι μεταναστευτικές πιέσεις, και το τι γίνεται στη Συρία δεν είναι θέμα ελληνικό, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία επ’ αυτού…».

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.