Χαμός στη Βουλή αργά τη νύχτα: Ο Μητσοτάκης τον πέταξε έξω με τις κλωτσιές – Απίστευτες σκηνές (ΒΙΝΤΕΟ)

Έξαλλος ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την ομιλία του για τον προϋπολογισμό. Ο λόγος; Για πολλοστή φορά ο Αλέξης Τσίπρας τον διέσυρε. Για πολλοστή φορά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης διασύρθηκε, όπως τότε με τον Ρουσσώ και τον Μοντεσκιέ, όπως τόσες και τόσες φορές. 
Αυτή τη φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποίησε, στην προσπάθειά του να… πλήξει τον πρωθυπουργό, λόγια του… Αϊνστάιν, τα οποία όμως, δεν ήταν λόγια του Αϊνστάιν. Αφού ο Αλέξης Τσίπρας έκανε το γνωστό κοινοβουλευτικό πάρτι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε έξαλλος με τον στενό του συνεργάτη που του γράφει τις ομιλίες χρησιμοποιώντας ως εργαλείο την Google. 
Η φράση περί παράνοιας, την οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδωσε στον Αίνστάιν, διατυπώθηκε γραπτώς για πρώτη φορά το 1983 στο βιβλίο Sudden Death της Rita Mae Brown. Συγκεκριμένα αναφερόταν στο εν λόγω βιβλίο: “Unfortunately, Susan didn’t remember what Jane Fulton once said, ‘Insanity is doing the same thing, over and over again, but expecting different results”.
Λέγεται ότι έγινε χαμός. Πως ο πρόεδρος της ΝΔ  πέταξε τον συνεργάτη του έξω από το γραφείο του κυριολεκτικά με τις κλωτσιές . “Δεν θα με ξεφτιλίζουν επειδή είστε άχρηστοι ή βαριέστε”, φώναζε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ ακούγονταν τσιρίδες και ουρλιαχτά. Κάποιος στην άκρη μουρμούριζε πως ο λογογράφος ήταν “βαλτός”. 
Φανταστείτε τι έχει να συμβεί αν ποτέ αυτός ο θίασος κληθεί να κυβερνήσει την Ελλάδα.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.