ΑΡΙΣΤΟΙ ΠΑΝΤΟΥ !!!!!!‼!!ΤΙ ΣΤΟ……ΔΙΑΟΛΟ;;;;;Ατέλειωτοι είναι…

Το ΚΕΘΕΑ θα χρειαστεί απεξάρτηση σε λίγο. Από την εξάρτηση της Νέας Δημοπρασίας, και μάλιστα του χειρότερου δυνατού προσώπου της.

Πως θα τα βγάλει πέρα με αυτόν τον ανεκδιήγητο ψυχίατρο;
Αν υπάρχουν σοβαρά κριτήρια επιλογής για μια τέτοια θέση, η δράση του θα έπρεπε να τον τοποθετήσει ΑΚΑΡΙΑΙΑ στη λίστα αποκλεισμού για τη θέση αυτή, όχι στη λίστα επιλογής.
Προσωπικά, ποτέ δεν θα εμπιστευόμουν κάποιον:

– Που βγαίνει στην Τατιάνα και στα μεσημεριανάδικα (και στον ΣΚΑΪ, φυσικά) για να ‘εξηγήσει’ με παραεπιστημονικούς αγοραίους όρους τσαρλατανισμού ότι ο τάδε πολιτικός είναι ψυχασθενής.

– Που ανοίγει ιατρεία με όρους … life-style και όλο γκλαμουριά καλεί φωτογράφους και ζόου-μπίζνες καλτ κόλπα

– Που φωτογραφίζεται σε λάγνες πόζες με μοντέλα (επιστήμονας είσαι υποτίθεται, αγαπητέ, πως θα σου εμπιστευτούν οι άλλοι την υγεία τους;)

– Που κάνει τέτοιες εξωφρενικές συνδέσεις (σε ημερίδες για την νόσο Alzheimer, παρακαλώ) της πραγματικής νόσου Alzheimer με το ‘πολιτικό Alzheimer’ και λέει στο κοινό του ανοιχτά τέτοια απίθανα πράγματα και κάνει αστειάκια με ‘κοντή μνήμη’ ο ανόητος. Σε συγγενείς πασχόντων και σε νοσούντες, ‘κοντη μνήμη’:

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

– «Επειδή όμως, είμαστε σε προεκλογική περίοδο, δεν μπορώ να μην θυμηθώ τον όχι και τόσο μακρινό Σεπτέμβριο του 2015. Τότε, η Παγκόσμια Ημέρα για την καταπολέμηση της νόσου του Alzheimer είχε συμπέσει με την επομένη της εκλογικής αναμέτρησης της 20ης Σεπτεμβρίου και εγώ είχα αρθρογραφήσει σχετικώς, επισημαίνοντας τους κινδύνους της πολιτικής αμνημοσύνης, για τη χώρα. Παρότι τότε το πολιτικό τοπίο ήταν ζοφερό για τη Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ είχε επικρατήσει με μεγάλη διαφορά. Γιατί δεν περίμενα το 2018 και το 2019 για να παρουσιασθώ ως αυτόκλητος υποψήφιος Βουλευτής, σε μια σίγουρη εκλογική νίκη και σε μια ακόμη πιο σίγουρη, 4/εδρική εκλογική περιφέρεια. Ασκώ δημόσιο αντιπολιτευτικό λόγο από το 2015, επισημαίνοντας το πόσο επικίνδυνος ήταν για τη χώρα ο κ. Τσίπρας και οι παρ’ αυτώ. Και το πράττω τούτο με προσωπικό κόστος στην επαγγελματική και ακαδημαϊκή μου ζωή, καθότι δεν δίστασα να μεταχειρισθώ και επιστημονικά εργαλεία, όταν έκρινα πως παρά την όποια δεοντολογική αμφιλεγομενικότητα, αυτό έκρινα ότι επέβαλλε η προστασία του κοινού καλού. Όπως τότε που απέδωσα το «Σύνδρομο της Ύβρεως» στον Γιάν(ν)η Βαρουφάκη. Ας θυμηθούμε, λοιπόν, αυτά που έγραφα και αυτά που δήλωνα στον ΣΚΑΙ, τον Σεπτέμβριο του 2015, τότε που υπήρχε έλλειμμα υποψηφιοτήτων στη Νέα Δημοκρατία, τότε που το ψηφοδέλτιό μας στα Τρίκαλα είχε κατέβει με 5 αντί για 6 υποψηφίους και τότε που δεν ήμαστε τόσοι πολλοί οι, πρόθυμοι να βγούμε στην 1η γραμμή, Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες. Για να μην έχουμε κοντή μνήμη….
Η επετειακή συγκυρία θέλησε η πρώτη μετεκλογική μας ημέρα να αποτελεί ταυτόχρονα και την Παγκόσμια Ημέρα για την καταπολέμηση της νόσου Alzheimer, καθώς και την Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης….

Μπορεί η επανεκλογή του κυρίου Τσίπρα και η συντριπτική επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ να δύναται να συνδεθεί ευκρινώς και -δυστυχώς- ειρωνικώς με μια ημέρα αφιερωμένη στην καταπολέμηση της λήθης, αφού μόνον σε πολιτικό Alzheimer μπορεί να αποδοθεί η επανεπιβράβευση της μνημονιακής μεταστροφής του ΣΥΡΙΖΑ, από έναν επιλήσμονα, στα όρια της ιδεολογικής και συνθηματολογικής λωτοφαγίας, λαό. Μπορεί, επίσης, να ταιριάζει, σαρκαστικά, αυτή η επετειακή ημέρα της λησμονιάς με τον «επιλήσμονα (πολιτικό και θεσμικό) ναρκισσισμό» που επέδειξαν αρκετά από τα κυβερνητικά στελέχη του επταμήνου της «πρώτης φοράς αριστερά» -η πλειονότητα των οποίων καταποντίστηκε…»

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν

Απίστευτες ανοησίες στα όρια του κομπογιαννιτισμού.

Από:
– Τότε που το ψηφοδέλτιό μας, είχε κατέβει με 5 αντί για 6 υποψηφίους – Ο Χρίστος Λιάπης για το πολιτικό Alzheimer’s
https://www.stagonnews.gr/tote-pou-psifodeltio-mas-iche-ka…/

Και τέλος πάντων, που είναι η ειδίκευση στις εξαρτήσεις;
Αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα που χρειάζεται δεκαετίες εμπειρίες. Αυτός, απόφοιτος Ιατρικής μόλις το 2003.
Πότε πρόλαβε να κάνει ας πούμε ειδίκευση Νευρολογία, Ψυχιατρική, Εξαρτήσεις και όλα τα σχετικά;

Πόσους εξαρτημένους έχει θεραπεύσει;
Με πόσους έχει ασχοληθεί, έστω;
Είδε από κοντά ποτέ πως μοιάζει το σύνδρομο στέρησης;
Πόσους πολυτοξικομανείς έχει θεραπεύσει;
Ξέρει τι είναι η υποτροπή, έχει μεθόδους να την αποτρέψει, κατέχει τίποτα από τους λόγους για τους οποίους πολλοί ξανακυλάνε;
Γνωρίζει φαρμακολογία του εξαρτημένου από οπιούχα, έχει εκείνη τη λεπτή εμπειρία που απαιτείται για να ‘καθαρίσεις’ κάποιον από αυτό το σύνθετο πολυπρόβλημα;

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα στέκονται και κείμενο

Από το βιογραφικό του, γενικότητες βλέπουμε και μηδέν εξειδίκευση σε αυτά τα πράγματα όπως π.χ. ο Γρίβας ή ο Οικονομόπουλος.

Δεν είναι ωραίο τώρα αυτό, και αισθανόμαστε πολύ άσχημα που το κάνουμε, δεν θα παραστήσουμε τους γιατρούς, δεν είναι αυτός ο ρόλος μας, αλλά είναι ερωτήματα που θα είχε ένας γονιός αν το παιδί του ‘έμπλεκε’ με αυτά τα πράγματα και έβλεπε τον τρόφιμο των μεσημεριανάδικων να πηγαίνει στη Μελέτη να εξηγεί το Survivor (ναι, το έκανε κι αυτό με την επαγγελματική του ιδιότητα ο ψυχίατρος).

Αρα, δικαιούμαστε να τις κάνουμε αυτές τις ερωτήσεις κι εμείς, σαν πολίτες, -και δυνητικά γονείς εξαρτημένων αν όχι εξαρτημένοι εμείς οι ίδιοι (σόρι για το κακό αστείο, αλλά αυτοί σίγουρα στο γιούφι και στο βελόνι θα μας ρίξουν έτσι όπως πάνε).

Επίσης, άλλες απαντήσεις του εδώ, εξαιρετικά γελοίες και αταίριαστες για σοβαρό επιστήμονα, -και άλλος ένας λόγος για να σταλεί το όνομά του στον κάλαθο των αχρήστων, όχι στις υποψηφιότητες):

Ακόμα πιο απίστευτες ανοησίες:

– Ο ψυχίατρος Χρίστος Χ. Λιάπης είπε πως ο Βαρουφάκης πάσχει από ναρκισσιστική διαταραχή και το Σύνδρομο της Ύβρεως
http://web.archive.org/…/www.lifo.…/team/bitsandpieces/59158

Καλά ξεμπερδέματα, ΚΕΘΕΑ.
Φορτώθηκε ς άλλον ένα αποτυχημένο τσάτσο της εξουσίας και (από ό,τι φαίνεται) γυμνοσάλιαγκα που θα έκανε τα πάντα για μια θέση. Δεν βγήκε βουλευτής, δεν πειράζει, θα μπαζώσουμε τα εξαρτημένα παιδιά με αυτή τη μούργα και καθίζημα.

Μήπως αυτό δεν κάνουμε πάντα σαν κοινωνία με τα ‘πρεζάκια’;
Τα μπαζώνουμε με ό,τι βρούμε;

#ΚΕΘΕΑΚάτωΤαΧέρια

#HandsOffKETHEA

– Δείτε τι λέγαμε πριν λίγες εβδομάδες, όταν πρωτοέσκασε το θέμα κατάργησης του αυτοδιοίκητου των κοινοτήτων:

– Τι κάνουν οι ελεεινοί μαθητευόμενοι μάγοι νεοφιλελεύθεροι θεομπαίχτες και λαδέμπορες πάλι;
https://www.facebook.com/xyzcontagion/posts/2679875982030990

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.