Με την υπογραφή δικηγόρου του Στουρνάρα για τη Novartis η «γνωμοδότηση» εξαίρεσης Πολάκη – Τζανακόπουλου

Αναταράξεις έχει προκαλέσει η αποκάλυψη αναφορικά  με τη γνωμοδότηση που παρουσίασαν ΝΔ και ΚΙΝΑΛ για να στηρίξουν την εξαίρεση των Δ. Τζανακόπουλου και Π. Πολάκη από την προανακριτική επιτροπή  για τον  Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Σύμφωνα με το Έθνος, η γνωμοδότηση  αυτή φέρει την υπογραφή νομικού που συγχρόνως έχει εκπροσωπήσει ως δικηγόρος για την υπόθεση Novartis τον διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα.

Μια τέτοια κίνηση, σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, εγείρει εύλογα ερωτήματα. Όπως έλεγαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι τέτοιο «οπωσδήποτε προσθέτει στην αίσθηση που ήδη δημιουργείται στην κοινή γνώμη από τον αποκλεισμό του πρώην αν. υπ. Υγείας Παύλου Πολάκη αλλά και του ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Τζανακόπουλου (και πρώην κυβ. εκπροσώπου) από την Επιτροπή που θα εξετάσει τους μάρτυρες για την υπόθεση Novartis».

Σημειώνεται πως το ΚΙΝΑΛ έχει ζητήσει και την κλήση ως μαρτύρων των 10 πολιτικών προσώπων που αναφέρονταν στην πρώτη δικογραφία που είχε πάει στη Βουλή και ανάμεσά τους είναι και ο απερχόμενος διοικητής της ΤτΕ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.