Ληστές τραπεζών ζητά το κόμμα της «Πλεύση Ελευθερίας» η Ζωή Κωνσταντοπούλου!!!

Συνοδοιπόρους με ειδικές… ικανότητες ζητά η Ζωή Κωνσταντοπούλου για το κόμμα της, όπως για παράδειγμα ληστές τραπεζών!!! 
Κι Όμως δεν είναι αστείο. Αίσθηση έχει προκαλέσει το ερωτηματολόγιο στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος που ηγείται η Ζωή Κωνσταντοπούλου, «Πλεύση Ελευθερίας», για όσους ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη και να βοηθήσουν στη δράση του.
Στην κατηγορία που αναφέρεται στους υποστηρικτές «Θέλω να βοηθήσω», οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν κάποια δεξιότητα τους που θα είναι χρήσιμη στο κόμμα.
Κι ενώ σε πολλές από αυτές θα μπορούσε να σταθεί κανείς όπως, «μάγειρας» ή «παρακολούθηση ραδιοφώνου και τηλεόρασης», σάλο έχει προκαλέσει η αναζητούμενη δεξιότητα «ληστής τραπεζών»!
Παρότι ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για έργο κάποιου χάκερ στην ιστοσελίδα ή για κάποιας μορφής χιούμορ ή οτιδήποτε άλλο, καθώς ακόμα δεν υπάρχει επίσημη απάντηση, η είδηση έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.
Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν η είδηση η σχετική επιλογή παρέμενε στην ιστοσελίδα της «Πλεύσης Ελευθερίας».
 Ληστές τραπεζών ζητά το κόμμα της «Πλεύση Ελευθερίας» η Ζωή Κωνσταντοπούλου!!! 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.