Προσυνέδριο Θεσσαλονίκης με 200 άτομα. Η ΝΔ των offshore συρρικνώνεται καθημερινά και οδηγείται σε εκλογικό βατερλό!

Δεν είναι τυχαίο που οι επιτελείς του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έκλεισαν το Βελλίδειο, όπως συνηθιζόταν.  Δεν κατάφεραν να γεμίσουν ούτε το λόμπυ ενός ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη. Το παιδί δεν τραβάει. Το παπατζιλίκι των δεκάδων χιλιάδων συμμετοχών στο δήθεν διαδικτυακό διάλογο για το συνέδριο δεν επιβεβαιώνεται πουθενά. Λένε νούμερα για να εντυπωσιάσουν το κόσμο. Είναι σαν τις δημοσκοπήσεις όλες μία μούφα. Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει ταβανιάσει στο 18% συμπεριλαμβάνοντας εκείνους που ψηφίζουν για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ και εκείνους τους «πυροβολημένους» του μητρώου στελεχών που θέλουν να δουλέψουν για την  οικογένεια Μητσοτάκη όπως λένε… ή να βρουν δουλειά στην ίδια οικογένεια…
Δύο εκατομμύρια ψηφοφόρων κάθονται σπίτι τους και χαζεύουν τα εκατομμύρια των offshore των πορφυρογέννητων αρπακτικών του νεοφιλελευθερισμού!
Ο κόσμος αδιαφορεί για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την παρέα των losers που οδηγούν τη ΝΔ στη συρρίκνωση. Τα ποσοστά του Μεϊμαράκη τα βλέπουν με τα κιάλια! Έριξαν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για να κάνουν τη ΝΔ τιτανοτεράστια και την έκαναν χειρότερα από Πολιτική Άνοιξη και ΛΑΟΣ σε ποιότητα και ποσοστά!
Ο κόσμος βλέπει τα ατελείωτα σκάνδαλα της «αγίας» οικογένειας ξανά στην επιφάνεια και έχει σιχαθεί, offshore, Κήρυκες Χανίων, αδήλωτα εισοδήματα λόγω της δήθεν διάστασης, Siemens, ξεδιάντροπη υποστήριξη μιντιαρχών, ο κατάλογος μακρύς.
Μέχρι τις εκλογές ο Τσίπρας θα μασάσει και θα φτύνει τον Μητσοτάκη, όπως λέει και ο Σαμαράς, αργά και σταθερά.
Έτσι όπως έχει γίνει η ΝΔ, ένα μαγαζί καιροσκόπων και τυχοδιωκτών, μετά τον Μητσοτάκη είναι κατάλληλη μόνο για τον Γεωργιάδη και τον Ζερβουδάκη.
Υ.Γ.1
Δες φωτογραφία Συνεδρίου. Κατάντια! Σαν κυβερνητική οργάνωση με μία Ελλάδα χρωματισμένη παρδαλά. Χωρίς λογότυπο! Κάθονται στα τραπεζάκια οι καρεκλοκένταυροι. Από τώρα… Αυτοί θα σε βγάλουν από το Μνημόνιο;
Θυμόμαστε τις εποχές του Κώστα Καραμανλή τότε που έπεφταν οι οροφές από το παλμό μέσα στο Βελλίδειο, τότε που ο φυσικός ηγέτης της Κεντροδεξιάς μιλούσε και έβγαιναν φλόγες. Θυμόμαστε τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη το 2015, όλοι όρθιοι με τις σημαίες του πυρσού στα χέρια περίμεναν να δουν την πατριωτική λαϊκή κεντροδεξιά στην κυβέρνηση και την Ελλάδα στα χέρια Ελλήνων, επιτέλους! Αλλά οι νταβατζήδες είχαν άλλη άποψη…
Υ.Γ.2
Αξίζει μία παράταξη να πληρώνει το τίμημα των «σκανδάλων» του ενός;
Μητσοτάκης: ο καλύτερος αντίπαλος του Τσίπρα!
Ποιος είπε ότι ο Τσίπρας ήθελε αντίπαλο τον Μεϊμαράκη;;;
Κλέβει εκκλησία ο Τσίπρας, τη δεύτερη τετραετία την έχει στο τσεπάκι!

«Ο Κεντροδεξιός»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.