Ο «πάγος» που δεν λέει να σπάσει μεταξύ Καραμανλή-Κυριάκου-Στημένες φωτογραφίες στο προσυνέδριο

Ο πρώην πρόεδρος και ο νυν πρόεδρος της ΝΔ ουσιαστικά έκλεισαν τις εργασίες του προσυνεδρίου της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη…όχι όμως και τις σχέσεις τους μέσα στο κόμμα.
Ο πρώην πρωθυπουργός και νυν βουλευτής της Α Θεσσαλονίκης της ΝΔ Κώστας Καραμανλής παρακολούθησε μέρος των εργασιών του προσυνεδρίου για «ένα νέο πατριωτισμό» του κόμματος. Ο ίδιος έκανε αρχηγική εμφάνιση…κατά την είσοδο του στην αίθουσα του προσυνεδρίου και καταχειροκροτήθηκε, ενώ είχε αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο η συζήτηση στο πάνελ. Ο ίδιος ανταπέδωσε το θερμό χειροκρότημα, ενώ χαιρετούσε έναν έναν τους παρευρισκόμενους, πλην του Κυριάκου Μητσοτάκη που απέφευγε σκοπίμως…
Για την ακρίβεια, ο Κυριάκος περίμενε τον Καραμανλή, πηγαίνοντας να τον αγκαλιάσει. Ωστόσο ο Κ. Καραμανλής τον αγνόησε επιδεικτικά και επέστρεψε να χαιρετήσει άλλους παρευρισκόμενους, με αποτέλεσμα ο Μητσοτάκης να μαζέψει το χέρι του… ένεκα της απόρριψης. Πάντως έκανε μια τελευταία… χειρονομία προς τον Κ. Μητσοτάκη καθήμενος δίπλα του και βγάζοντας μερικές «στημένες» πόζες, ώστε να φανεί ότι υπάρχει ενότητα στο κόμμα της ΝΔ.
Μάλιστα, το βίντεο που διέρρευσε με το πως τον αγνόησε ακόμα και σε μια απλή χειραψία είναι συγκλονιστικό
https://www.youtube.com/watch?v=zLlcE34xzM0rn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.