ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ στο στούντιο του News 24/7 στους 88,6

Παρακολουθείστε ζωντανά την συζήτηση του διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη και του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνη Γεωργιάδη, στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας” με τον Βασίλη Σκουρή και την Αγγελική Σπανού.

“Θα ζητήσω αποζημίωση. Ένα τάλιρο από τον καθένα καλά θα είναι, 5.000 ευρώ. Η εξεταστική έχει εντολή να διερευνήσει υποθέσεις μέχρι τις 31/12/2014, αυτοί μιλούν για ηθική αυτουργία σε σχέση με γεγονότα μετά το 2016 και το 2017, άρα έχουν υπερβεί και το χρόνο της εντολής αλλά και την ουσία, αφού δεν αναφέρονται σε ενέργειες στο πλαίσιο άσκησης . Έχει έρθει πόρισμα του εισαγγελέα Πιστεύω ότι το πόρισμα δεν θα είναι όπως διέρρευσε χθες. Γιατί οι συνάδελφοί μου στον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να με ονειρεύονται φυλακή αλλά δεν μπορούν να παρανομούν. Ο κ. Μπαλαούρας είχε πει δημόσια ότι τον Γενάρη θα είμαι φυλακή”, τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

“Δεν ονειρευόμαστε κανέναν στη φυλακή”, ήταν η απάντηση του Κ. Ζαχαριάδη. “Εχει γίνει μια σε βάθος έρευνα. Υπάρχει μια σειρά ζητημάτων που χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης και διαλεύκανσης. Οι απαντήσεις θα δοθούν στις αίθουσες των δικαστηρίων. Εμείς θα διευκολύνουμε τη Δικαιοσύνη και την εμπιστευόμαστε. Είστε πολιτικά εκτεθειμένοι. Έχει εκτροχιαστεί η ατζέντα σας. Δεν θα κάνατε μηνύσεις αν είχατε επιχειρήματα. Η βούλησή μας δεν είναι να μετατρέψουμε τη Βουλή σε δικαστήριο”.

“Προέβλεψα έγκαιρα ότι δεν θα υπάρξει πρόταση για προανακριτική για κανέναν υπουργό. Δεν θα γίνει γιατί δεν μπορούν να γράψουν σε ένα χαρτί ένα όνομα και ένα αδίκημα. Την ηθική μου αυτουργία τη στηρίζουν επειδή υποστήριξα τους υπαλλήλους του ΚΕΕΛΠΝΟ. Αφού η Δικαιοσύνη για το θέμα της ηθικής αυτουργίας απεφάνθη, εσείς γιατί το επαναφέρετε; Ηρθαν 13 πρόσωπα με διάθεση από το ΚΕΕΛΠΝΟ στο υπουργείο μου. Αυτό έγινε απολύτως νόμιμα. Η κα Νοτοπούλου δήλωσε ότι προσελήφθη στην υπηρεσία καθαριότητας αλλά ποτέ δεν δούλεψε εκεί. Για την κα Νοτοπούλου είναι νόμιμο και για τον κ. Γεωργιάδη παράνομο. Στέκει αυτό; Ηρθαν τρεις ορκωτοί λογιστές και είπαν ότι δεν υπάρχει έλλειμμα αλλά λογιστική διαφορά. Ας υποθέσουμε ότι λείπουν 89 εκ. Τα 44 λείπουν στη θητεία της κυρίας Ξενογιαννακοπούλου. Στη δική μου θητεία έλειπαν 17. Ούτε ο Τσίπρας δεν τα πιστεύει αυτά”, υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης.

Πηγή: https://www.news247.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.