ΝΔ για θαλασσοδάνεια: «Δεν πληρώνω»

Στις 10 Οκτωβρίου επρόκειτο να εκδικαστεί η έφεση της ΝΔ κατά της πρωτόδικης απόφασης με την οποία αναγνωρίστηκε ότι υποχρεούται να καταβάλει στην τράπεζα την οφειλή των 3.149.620 ευρώ. Σύμφωνα και με το ρεπορτάζ του Documento, η Attica Bank χωρίς να φέρει καμία αντίρρηση συναίνεσε αμέσως στο αίτημα που υπέβαλε το κόμμα της ΝΔ για αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης.

Έτσι το αίτημα του κυβερνώντος κόμματος έγινε δεκτό και μάλιστα το δικαστήριο ανέβαλε τη συζήτηση της υπόθεσης προσδιορίζοντας την επόμενη δικάσιμο σε έναν χρόνο, στις 15 Οκτωβρίου 2020. Μέχρι τότε όμως ενδέχεται να έχει εξαφανιστεί και το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, εφόσον θα έχει γίνει νόμος η υπό ψήφιση τροποποίηση της κυβέρνησης που ορίζει ότι για το κακούργημα της απιστίας απαιτείται έγκληση, η οποία όπως καταγγέλθηκε και από την Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδας, θα στείλει αυτού του είδους τις δεκάδες ανοικτές δικογραφίες στον κάλαθο των αχρήστων.

Το αποτέλεσμα θα είναι η απαλλαγή τόσο των κατηγορουμένων για απιστία τραπεζιτών για όλα τα θαλασσοδάνεια όσο και όλων των των υπευθύνων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που είναι υπόλογοι για ηθική αυτουργία σε κακούργημα. Κάτι που εύλογα προσδοκά η ΝΔ αλλά μάλλον και η τράπεζα, στελέχη της οποίας αντιμετωπίζουν ποινικές διώξεις για πολλές περιπτώσεις θαλασσοδανείων

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.