ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙΣ, ΕΣΥ μας οδηγείς

Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποψιάζονται ότι ο Αλέξης Τσίπρας συνεχώς κοπιάρει τον Ανδρέα Παπανδρέου – τα 100 χρόνια από τη γέννηση του οποίου θα εορτασθούν τον προσεχή Φεβρουάριο. Ο Νίκος Παπανδρέου, για παράδειγμα, ο οποίος θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ, είχε προσφάτως εξομολογηθεί ότι το γραφείο του κ. Τσίπρα τού είχε ζητήσει σε ανύποπτο χρόνο βιντεοκασέτες και CDs του Ανδρέα (του… «Λευκού Πελέ», όπως τον αποκαλούσαν οι παλαιοί σύντροφοί του).Τελευταίως, όπως με πληροφορούν οι πολιτικοί του αντίπαλοι, αφού εξάντλησε το περιεχόμενο των κασετών, αναζητεί εναγωνίως προεκλογικές στιγμές του Ανδρέα και ιδιαιτέρως της περιόδου 1993, όταν κέρδισε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης», μου λένε επίσης ότι αναζητεί αυθόρμητες εκδηλώσεις οπαδών του Ανδρέα. Προφανώς για να επιδείξει ανάλογες κατά την προεκλογική περίοδο που έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Αύγουστο με αντίπαλο τον γιο του Μητσοτάκη, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τελευταίως, λένε πάλι οι αντίπαλοί του, τα καταφέρνει όλα μόνος του. Ο,τι χτίζει με τα επιδόματα και τις παροχές, το χάνει στην απευθείας επαφή με τους πολίτες. Με τον κυνισμό που τον διακρίνει και το ύφος της δήθεν μαγκιάς, του ξεφεύγουν διάφορα που νομίζει ότι είναι ωραία και σπουδαία, αλλά εν τέλει τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Στο Μάτι, για παράδειγμα, έγινε αυτό με τις… «σπατάλες» και εν συνεχεία έβαλε τον προπαγανδιστικό μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ να το μαζέψει.

«Αλλά πάλι μυαλό δεν βάζει» όπως λέει και ο σοφός λαός. Τώρα προετοιμάζει το ταξίδι στη Μόσχα και φιλοδοξεί, όπως μεταδίδουν οι δικοί του, να παίξει ρόλο ενδιάμεσου ανάμεσα στον Πούτιν και τον Τραμπ. Οι περισσότεροι βεβαίως που ακούν τέτοια πράγματα υπομειδιούν, αλλά αυτός παραμένει απτόητα υπερφίαλος……

Πηγή: https://www.in.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.