ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ 104,6: ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να μου κάνουν ειδικό δικαστήριο, καταφεύγουν σε νομικά τεχνάσματα

Στο https://www.protothema.gr διαβάσαμε:

«Άνω ποταμών» χαρακτήρισε στο ΘΕΜΑ 104,6  ο Άδωνις Γεωργιάδης όσα περιλαμβάνονται για το πρόσωπό του στο πόρισμα της πλειοψηφίας της εξεταστικής για το ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Μετά από 2 χρόνια που με έχουν διασύρει, καταλήγουν σε ένα πόρισμα για το διάστημα της θητείας μου δεν βρέθηκε τίποτα αλλά αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ερευνηθώ για ηθικη αυτουργία σε τρία πλημμελήματα: εξαγωγή εγγράφου, ψευδορκία και σύσταση συμμορίας» εξήγησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Όλη η εξεταστική έγινε για τρια πλημελήματα. Επειδή δεν μπορούν να κάνουν ειδικό δικαστήριο καταφεύγουν σε νομικό τέχνασμα» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης συμπληρώνοντας ότι «για τα πλημμελήματα έχει ήδη αποφανθεί ο εισαγγελέας Δραγάτσης που δεν βρήκε κάτι μεμπτό εναντίον μου».

Ερωτηθείς για τη μήνυση και αγωγή που θα υποβάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης διευκρίνισε ότι «η αγωγή θα είναι κατά όποιου το υπογράφει (σ.σ. το πόρισμα)».

Κληθείς, τέλος, να σχολιάσει τα δημοσιεύματα για πρόσωπα που θα λάβουν υπουργικές θέσεις σε κυβέρνηση Μητσοτάκη, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ απάντησε «ό,τι διαβάζετε από τώρα για υπουργούς επί Μητσοτάκη μην δίνετε βάση. Όταν θα κερδίσουμε τις εκλογές θα κάνουμε κυβέρνηση με βασικό κριτήριο την αποτελεσματικότητα και όχι το ιδεολογικό πρόσημο».

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.