ΤΟ ΕΠΑΜ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΤΗΝ παραίτηση του προέδρου του Ζευγαρακίου

Στο https://www.agriniopress.gr διαβάσαμε:

Ο Πρόεδρος του Ζευγαρακίου υπέβαλε την παραίτησή του στον Δήμαρχο Αγρινίου λόγω της μη λύσης από το Δήμο ή την Περιφέρεια, του προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Ζευγαρακίου με τις πλημμύρες.

Σχετικά με την εξέλιξη, το ΕΠΑΜ Αγρινίου, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο κ. Παπαδόπουλος έβαλε το καλό και την ασφάλεια των συμπατριωτών του πάνω από τη δική του προβολή.

Γι’ αυτό και είναι άξιος συγχαρητηρίων καθώς και άξιος να λάβει και πάλι την ψήφο των συμπατριωτών του αν αποφασίσει να ξανακατέβει στο στίβο της αναμέτρησης για το Δημοτικό Διαμέρισμα του Ζευγαρακίου.

Ο κ. Παπαδόπουλος έκανε αυτό που έπρεπε να κάνουν τόσο ο Δήμαρχος Αγρινίου όσο και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος. Δυστυχώς όμως και οι δύο αυτοί προτίμησαν τη χλιδή της καρέκλας και όχι την ασφάλεια της περιουσίας και της ζωής των δημοτών τους.

Το Ε.ΠΑ.Μ. χαιρετίζει τη πράξη αυτή του κ. Παπαδόπουλου και του δηλώνει είναι έτοιμο να του προσφέρει κάθε δυνατή συνδρομή για το συγκεκριμένο πρόβλημα αλλά και γενικότερα αν το επιθυμείτε. Επίσης το Ε.ΠΑ.Μ. καταγγέλλει την ανεύθυνη πράξη του Δημάρχου Αγρινίου καθώς και του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος να αφήσουν στη μοίρα τους τους κατοίκους της περιοχής.

Σε κάθε περίπτωση ευθύνη δεν έχουν μόνο ο Δήμαρχος και ο Περιφερειάρχης, ευθύνες έχουν και τα κεντρικά όργανα του «Κατοχικού Κράτους» καθώς και η δικαιοσύνη η οποία δεν επενέβη ως όφειλε για να αναγκαστούν οι υπεύθυνοι να λύσουν το πρόβλημα.

Το Ε.ΠΑ.Μ. προειδοποιεί ότι σε κάθε νέα καταστροφή που θα συμβεί στη περιοχή θεωρεί άμεσους ενόχους το Δήμαρχο Αγρινίου και τον Περιφερειάρχη αλλά και ως συνένοχο τη Δικαιοσύνη.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕτικέτεςΕΠΑΜ Αγρινίου παραίτηση πρόεδρος Ζευγαρακίου(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.