Τι ξέχασαν να μας πουν τα κανάλια;

Τι ξέχασαν να μας πουν τα κανάλια; Για να δούμε την “ψαριά” των ειδήσεων που επιμελώς κρύβουν σχεδόν όλα τα ΜΜΕ

Το ότι κάτι δεν πάει καλά στα ελληνικά ΜΜΕ και στον τρόπο που ενημερώνουν ή μάλλον παραπληροφορούν το κοινό τους τα τελευταία χρόνια λίγο πολύ το χουμε καταλάβει… Αυτό που κάνουν συστηματικά είναι όταν δεν τους βολεύει η πραγματικότητα, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα, είτε την κρύβουν, είτε της αλλάζουν τα φώτα κυριολεκτικά.

Η αλήθεια όμως είναι ότι το έργο τους είναι αρκετά δύσκολο διότι συγκρούεται και με το ανύπαρκτο έργο -τα βρήκαν όλα έτοιμα σχεδόν μαζί με το χρήμα επίσης- μιας κυβέρνησης αρίστων που η ανεπάρκεια τους σε πολλούς τομείς οδηγεί τους παλιάτσους τους στα ΜΜΕ να προσπαθούν, μάταια τις περισσότερες φορές, να κάνουν μαγικά και να παρουσιάσουν το μαύρο ως άσπρο.

Ισχύει όμως και το γνωστό ρητό και πολλάκις -αλλά και Πολάκης- επιβεβαιωμένο… “πες, πες, όλο κάτι θα μείνει”… και στο τέλος μένουν τα fake news ή μια εικονική πραγματικότητα που απέχει πολύ από την αλήθεια. Στο τέλος όμως όταν θα γίνει το ταμείο… δύσκολα θα μπορούν να φτιασιδωθούν τα νέα ρεζιλίκια τους… ας ελπίσουμε όμως αυτή την φορά να μην είναι τουλάχιστον τόσο μεγάλος ο λογαριασμός όσο την προηγούμενη φορά…

Ας δούμε όμως τι ξέχασαν να μας πουν τα κανάλια τις προηγούμενες ημέρες;

  1. Προοδευτικοί Οικονομολόγοι Ελλάδας: Η επαγγελματική ισοδυναμία των κολεγίων βάλλει εναντίον του δημόσιου χαρακτήρα των Πανεπιστημίων.
  2. «Χάνουν τη δουλειά τους»: Διαμαρτυρία καθαριστριών στο υπουργείο Υγείας.
  3. Με φωτογραφική διάταξη «σώζουν» τον δήμαρχο Γλυφάδας από την απειλή έκπτωσης από το αξίωμά του.
  4. Το ΕΛΚ ζητά έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με τη Βόρεια Μακεδονία – Σιγή ιχθύος από τον Κυρ. Μητσοτάκη!.
  5. Έντονη διαμαρτυρία από τους Αρχαιολόγους για τον περιορισμό στην ελεύθερη είσοδο σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους σε επιστήμονες του αντικειμένου.
  6. Η κυβέρνηση τροποποιεί τον νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες που ψηφίστηκε το 2015, καταργώντας την υποχρέωση ονομαστικοποίησης των μετοχών μέχρι φυσικού προσώπου για τους μετόχους ΜΜΕ κι εξαιρώντας τους από την υποχρέωση δήλωσης Πόθεν Έσχες.
  7. Ξεσηκωμός κατά των κυβερνητικών σχεδίων για την Παιδεία: Υπό κατάληψη δεκάδες σχολές.
  8. Στον Μαρινάκη η Forhtnet με 41 εκατ. ευρώ και «κούρεμα» 80% των χρεών, ήτοι φέσι 280 εκατ. σε βάρος των ανακεφαλαιοποιημένων Τραπεζών.
  9. Φωτογραφική διάταξη για τα υψηλόβαθμα διοικητικά στελέχη των μεγάλων ΔΕΚΟ περνάει με τη δεύτερη παράγραφο του άρθρου 212 του αναπτυξιακού πολυνομοσχεδίου, η οποία προβλέπει μπόνους απόδοσης και πρόσθετες αποζημιώσεις και αμοιβές που θα ζήλευαν και πρωθυπουργοί.

 

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.