ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ για το ΚΕΕΛΠΝΟ

Στο https://www.efsyn.gr διαβάσαμε:

georgiadis.jpg Άδωνις Γεωργιάδης EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ 03.12.2018, 11:23 | Ετικέτες:  Άδωνις Γεωργιάδης, ΚΕΕΛΠΝΟ Συντάκτης:  efsyn.gr

Με βαριές εκφράσεις αντέδρασε ο πρώην υπουργός Υγείας και νυν αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στο πόρισμα της κυβερνητικής πλειοψηφίας στην Εξεταστική για τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας, το οποίο δόθηκε σήμερα σε όλα τα μέλη της και θα συζητηθεί αύριο στην Επιτροπή.

Το πόρισμα αποδίδει ευθύνες στον βουλευτή για την υπόθεση των 22 υπαλλήλων που προσελήφθησαν από το ΚΕΕΛΠΝΟ, απασχολούνταν στο γραφείο του, αλλά πληρώνονταν από κρατική χρηματοδότηση, και ζητούν περαιτέρω έλεγχο από τη δικαιοσύνη.

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια οι κατηγορίες εναντίον μου είναι: «ενδεχόμενες αποχρώσες ενδείξεις για ηθική αυτουργία σε πλημμελήματα…» φοβερό πόρισμα. Επί της ουσίας μήνυση για κατάχρηση εξουσίας και αγωγή για Συκοφαντική δυσφήμηση κατατίθεται αμέσως! https://t.co/lEFo2Z9g1S

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) 3 Δεκεμβρίου 2018

Από τη δική του πλευρά ο κ. Γεωργιάδης προανήγγειλε ότι θα υποβάλει «μήνυση για  κατάχρηση εξουσίας και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όπως τονίζει  η εξεταστική επιτροπή δεν έχει απολύτως καμία αρμοδιότητα για οτιδήποτε δεν αφορά στην χρονική περίοδο της θητείας ενός υπουργού.

Μάλιστα, εκφράζει την οργή του σημειώνοντας ότι «οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνώντας τα όρια της εντολής τους και κάνοντας κατάχρηση εξουσίας και διαπράττοντας το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης εναντίον μου αναφέρονται ψευδώς σε δήθεν αποχρώσες ενδείξεις ηθικής αυτουργίας, για δήθεν αδικήματα που διέπραξα πέραν των ορίων της υπουργικής μου θητείας. 

»Η  υπόθεση αυτή έχει ήδη ελεγχθεί σε προκαταρκτικό επίπεδο από την ελληνική δικαιοσύνη, ουδέν μεμπτόν προέκυψε εναντίον μου και ασφαλώς για τις συκοφαντίες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ θα προσφύγω άμεσα στην δικαιοσύνη και με μήνυση και με αγωγή εναντίον τους. Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουν ότι όλα στη ζωή έχουν όρια και αν δεν το καταλαβαίνουν με το καλό τρόπο θα τους το εξηγήσει η ελληνική δικαιοσύνη» ισχυρίστηκε ο βουλευτής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επαρκείς ενδείξεις για παραπομπή Γεωργιάδη στη Δικαιοσύνη(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.