Πλήρης η διάλυση της Χρυσής Αυγής: Κλείνουν εφημερίδες, ακυρώνονται φιέστες, «ξηλώνονται» γραφεία

Εικόνα αποσύνθεσης παρουσιάζει η ναζιστική οργάνωση την ίδια στιγμή που τα ηγετικά στελέχη της απολογούνται στη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης.

Έτσι, επισημοποιήθηκε πλέον το κλείσιμο της “μετωπικής” εφημερίδας Εμπρός, της οποίας βέβαια η κυκλοφορία είχε ήδη καταρρεύσει πολύ πριν τις εκλογές. Πλέον η Χρυσή Αυγή διαθέτει ως εφημερίδα μόνο το ομώνυμο έντυπο. Η πρώην διευθύντρια έκδοσης της εφημερίδας, Ειρήνη Δημοπούλου-Παππά, διορίστηκε πλέον επιστημονική συνεργάτιδα του μοναδικού ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Αθανάσιου Κωνσταντίνου. Το μέγεθος της διάλυσης αποδεικνύεται περαιτέρω από το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή δεν προέβη καν σε ανακοίνωση αναστολής κυκλοφορίας της εφημερίδας της…

Επίσης φέτος ήταν η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που δεν πραγματοποιήθηκε η φιέστα στις Θερμοπύλες, που είχε γίνει πανελληνίως γνωστή όταν ο Μιχαλολιάκος είχε αναφερθεί στα τάγματα εφόδου.

Τέλος, συνεχίζεται το ξήλωμα του δικτύου των τοπικών οργανώσεων, με πιο πρόσφατα λουκέτα στις τοπικές της Σαλαμίνας, του Αλίμου και της Κομοτηνής.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.