ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: “ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕ” ΤΟΝ ΝΑΣΟ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ ΩΣ υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων

Στο https://www.news247.gr διαβάσαμε:

Τον υφυπουργό Εργασίας Νάσο Ηλιόπουλο “φωτογράφισε” ως υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ανέφερε ότι “ο Νάσος Ηλιόπουλος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ως επικεφαλής του σώματος επιθέωρησης εργασίας, έγινε ο προστάτης των εργαζομένων, είναι γεννημένος στην Αθήνα, η οικογένειά του είχε ασχοληθεί με τα δημοτικά στην Αθήνα, είναι ένα παιδί της διπλανής πόρτας που μπορεί να προσφέρει πολλά”. Απέρριψε τις εκτιμήσεις ότι υπάρχει δυστοκία στην επιλογή υποψηφιότητας για τον δήμο Αθηναίων λέγοντας ότι “στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 αρχές του έτους, τον Ιανουάριο, είχαν ανακοινωθεί οι υποψηφιότητες Δούρου-Σακελλαρίδη. Το θέμα είναι να έχουμε τέτοιες υποψηφιότητες που να εγγυώνται ότι θα έχουμε σοβαρή αντιπαράθεση για τα προβλήματα της Αθήνας”. Σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του Κ. Μπακογιάννη σημείωσε: “Αν αξιολογήσω την υποψηφιότητά του από τις πρώτες του τοποθετήσεις είναι μια υποψηφιότητα εχθρική ως προς την αυτοδιοίκηση καθώς το πρώτο που δήλωσε είναι ότι θα ιδιωτικοποιήσει τις υπηρεσίες καθαριότητας”.

Ο Π. Σκουρλέτης επέκρινε την κα Φ. Γεννηματά ότι “βρίσκεται σε διαρκή αντικυβερνητική υστερία”, εκτίμησε ότι το ΚΙΝΑΛ βρίσκεται πολύ κοντά πλέον στη ΝΔ και ότι η μετεκλογική του στάση θα κριθεί από το ποσοστό που θα πάρει, “αν θα είναι μικρό ή μικρότερο”.

Σε σχέση με τη συμφωνία των Πρεσπών και τις πολιτικές εξελίξεις που μπορεί να φέρει ο κ. Σκουρλέτης είπε, αναφερόμενος στον Π. Καμμένο, ότι ελπίζει ότι θα πρυτανεύσουν ώριμες σκέψεις, ενώ επανέλαβε ότι ο σχεδιασμός του Μεγάρου Μαξίμου είναι η εξάντληση της τετραετίας.

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.