ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ για Μητσοτάκη και Μαρέβα – Δημοσιεύματα του 2009 ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ το ζεύγος των σκανδάλων

Το 2009 ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ήδη σε διάσταση με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι τρία χρόνια. Το 2006 δηλαδή είναι το έτος από το οποίο έχει πάψει να δηλώνει στο πόθεν έσχες του τα περιουσιακά στοιχεία της συζύγου του. Είναι η εποχή που η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη αγοράζει στο Παρίσι τέσσερα ακίνητα τα οποία ουδέποτε εμφανίζονται σε δήλωση πόθεν έσχες του αρχηγού της ΝΔ με το πρόσχημα ότι βρίσκονταν σε διάσταση.
Κατά τον κ. Μητσοτάκη αυτή η δυσκολία στη σχέση τους διήρκεσε πέντε χρόνια. Θεωρητικά λοιπόν, ακόμη κι αν όντως νόμιμα λόγω της διάστασης δεν δήλωνε τα περιουσιακά στοιχεία της συζύγου του, θα έπρεπε να τα συμπεριλαμβάνει στο πόθεν έσχες του τουλάχιστον από το 2011. Ο πρόεδρος της ΝΔ βέβαια συνεχίζει ακόμη και σήμερα να μην τα δηλώνει.
Δημοσιεύματα του Τύπου ωστόσο τον θέλουν να έχει επανασυνδεθεί με τη Μαρέβα ήδη από το 2009. Διαβάζουμε συγκεκριμένα σε ρεπορτάζ με ημερομηνία 30 Οκτωβρίου 2009:
«Η είδηση είναι φρέσκια και εξακριβωμένη. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα χωρισμού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η πρώην σύζυγός του, Μαρέβα, είναι και πάλι μαζί δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους.
Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από την εποχή που το ζευγάρι αποφάσιζε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους. Κρατώντας μια άκρως πολιτισμένη σχέση ανάμεσά τους για το καλό των παιδιών τους, προχώρησαν στην διάλυση του γάμου τους και άρχισαν να ζουν ο καθένας την ζωή του. Προχώρησαν σε νέες σχέσεις και γενικά προχώρησαν την ζωή τους μακριά ο ένας από τον άλλον. Με άψογες ισορροπίες όμως ανάμεσά τους και άψογες σχέσεις με τα παιδιά τους. Φαίνεται όμως πως αυτός ο έρωτας δεν ήταν γραφτό να τελειώσει. Εδώ και λίγο καιρό το πρώην αντρόγυνο είναι και πάλι μαζί, αποφασίζοντας να κάνει μια νέα προσπάθεια στην σχέση αυτή που ξεκίνησε από τα φοιτητικά τους χρόνια στην Αμερική. Η εξέλιξη αυτή βέβαια δεν χαροποίησε όλο το περιβάλλον τους, αλλά οι ίδιοι και τα παιδιά τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.