ΠΩΣ Η ΙΒΑΝΚΑ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΕΝΑ ΣΕΞΙ λευκό κοστούμι εκδικήθηκε τη Μελάνια και την άφησε στην… αφάνεια [εικόνες]

Η διάσημη Οπερα του Κολόν στο Μπουένος Αϊρες άνοιξε τις πόρτες της το βράδυ της Παρασκευής για να υποδεχτεί τους ηγέτες του G20.

Παρά τις σικ και αστραφτερές παρουσίες, τα φλας επικεντρώθηκαν αμέσως στην σύζυγο και στην κόρη Τραμπ, οι οποίες κονταροχτυπήθηκαν σκληρά για το ποια θα κλέψει την παράσταση.

Η διάσημα Οπερα του Κολόν άνοιξε τις πόρτες της το βράδυ της Παρασκευής για να υποδεχτεί τους ηγέτες του G20 στην Αργεντινή.

Από την μία η φίνα και σέξι Ιβάνκα που επέλεξε ένα λευκό κουστούμι το οποίο όχι μόνο διέγραφε την άψογη σιλουέτα της, αλλά της έδινε και έναν αέρα ντίβας κυρίως λόγω του κοψίματος το οποίο άφηνε εκτεθειμένους τους ώμους της.

Παρά τις σικ και αστραφτερές παρουσίες, τα φλας επικεντρώθηκαν αμέσως στην σύζυγο και κόρη Τραμπ, οι οποίες κονταροχτυπήθηκαν σκληρά για το ποια θα κλέψει την παράσταση.

Από την άλλη η κατά τ΄άλλα μοντέρνα και υπέρλαμπρη Μελάνια προτίμησε κάτι αρκετά συντηρητικό, καθώς ναι μεν το μοβ στενό φόρεμα διέγραφε την σιλουέτα της, αλλά τόσο το μήκος όσο και το χρώμα δεν της ταίριαζαν και τόσο. Επίσης ο συνδυασμός καφέ ζώνης, ασημένιας γόβας δεν ήταν και από τους καλύτερους που έχει κάνει.

Ωστόσο όταν πρόκειται για τέτοιου είδους εμφανίσεις οπου τα media παρακολουθούν και είναι έτοιμα να σχολιάσουν, τότε και η παραμικρή λεπτομέρεια μετρά.

Από την μία η φίνα και σέξι Ιβάνκα που επέλεξε ένα λευκό κουστούμι και από την άλλη η Μελάνια με ένα σκούρο μοβ φόρεμα.

Ετσι και σε αυτή την περίπτωση, η επιλογή του σχεδιαστή από την πλευρά της Ιβάνκα ήταν και ο λόγος που άνοιξε το θέμα μίας άτυπης στιλιστικής κόντρας μεταξύ της Πρώτης Κυρίας και της Πρώτης Kόρης.

Ο λόγος; H Iβάνκα Τραμπ επέλεξε να φορέσει ρούχο σχεδιάστριας που έχει αρνηθεί να ντύσει την Μελάνια.

Αυτό που συζητήθηκε έντονα πάντως ήταν η επιλογή του σχεδιαστή από την πλευρά της Ιβάνκα.

Πρόκειται για την σχεδιάστρια Γκαμπριέλα Χερστς, η οποία στο παρελθόν έχει επικρίνει την κυβέρνηση Τραμπ και έχει δηλώσει δημοσίως την άρνηση της να ντύσει για τον λόγο αυτό την Μελάνια.

«Αν θέλει η Πρώτη Κυρία να φορέσει τα ρούχα μου, ας τα αγοράσει», είχε δηλώσει παλαιότερα η Χερστ δηλώνοντας εμμέσως πλην σαφώς πως ούτε ρούχο θα της έραβε, ούτε δημιουργία της θα έστελνε από μόνη της στο Λευκό Οίκο.

Ο λόγος; H Iβάνκα Τραμπ επέλεξε σχεδιαστή που έχει αρνηθεί να ντύσει την Μελάνια και εμφανίστηκε στην Πρώτη Κυρία.

Αλλωστε η σχεδιάστρια είχε δηλώσει ανοιχτά πως μετά την εκλογή του Ρεπουμπλικανού Τραμπ, είχε σχεδιάσει μία συλλογή εμπνευσμένη από γυναίκες πολιτικούς των Δημοκρατικών.

Πρόκειται για την σχεδιάστρια Γκαμπριέλα Χερστς, η οποία στο παρελθόν έχει επικρίνει την κυβέρνηση Τραμπ και έχει δηλώσει δημοσίως την άρνηση της να ντύσει για τον λόγο αυτό την Μελάνια.

Παρά, λοιπόν, τα όσα είχαν προηγηθεί, η Ιβάνκα επέλεξε να φορέσει ρούχο της συγκεκριμένης σχεδιάστριας στην Οπερα του Κολόν, ενώ σε παρόμοια χρώματα κινήθηκε και η Τζουλιάνα Αγουάντα, σύζυγος του Προέδρου της Αργεντινής προτιμώντας ένα δαντελένιο φόρεμα, αφήνοντας έτσι την μουντή Μελάνια στην αφάνεια.

Φωτογραφίες: AP

Σχετικά άρθρα Οι Πρώτες Κυρίες του G20: Η «θεά» Μελάνια Τραμπ με τη μοβ φούστα και η βασίλισσα που έκλεψε τις εντυπώσεις [εικόνες] …

Πηγή: http://www.iefimerida.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.