Τι έχει το γραφείο του Μητσοτάκη επάνω

“Βλέπω, άρχισες τις μεταρρυθμίσεις…» είπε με σαφέστατη ειρωνική διάθεση ο Αλέξης Τσίπρας μπαίνοντας στο γραφείο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή (φωτογραφία).

Ας δούμε τι είδους μεταρρυθμίσεις έκανε ο Πρωθυπουργός στο γραφείο του που εντυπωσίασαν τον κ. Τσίπρα από τη φωτογραφία που φρόντισα να τραβήξω.

Πρώτα απ’ όλα σε περίοπτη θέση υπάρχει ένα πιατάκι με καβουρντισμένα ανάλατα αμύγδαλα (τα οποία, όπως μου ειπώθηκε, συχνά τα τρώει για πρωινό ο κ. Μητσοτάκης). Δίπλα ακριβώς ένα άλλο μπολ με αμυγδαλωτά βουτηγμένα σε μαύρη σοκολάτα. Ενα laptop της Apple (ανοικτό στο site του Πρωθυπουργού), μία γλάστρα με βασιλικό (φρεσκοποτισμένο).

Μου είπαν επίσης ότι και ο πατέρας του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε πάντοτε στο γραφείο του βασιλικό, κρητικά κομπολόγια (από κεχριμπάρι), ένα κοντρόλ της τηλεόρασης, μερικά μπλοκάκια για πρόχειρες σημειώσεις, διακοσμητικά γραφείου και ένα βιβλίο με τίτλο «Περί του επιχειρηματικού κράτους και της οικονομικής θεωρίας».

από ΒΗΜΑτοδότη

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.