ΚΟΥΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗ: ΑΝΑΜΙΓΝΥΟΥΝ την πολιτική με τη δικαιοσύνη για να καταδικάσουν τον εντολέα μου

Στο https://www.euro2day.gr διαβάσαμε:

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μίλησε ο συνήγορος του ενεχυροδανειστή που κρίθηκε προφυλακιστέος, Αλέξης Κούγιας τονίζοντας ότι η παρέμβαση του Πρωθυπουργού από τη Βουλή "προκαταδίκασε" τον εντολέα του σ' αυτό το στάδιο της υπόθεσης.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: "Όταν θα γίνει, αν θα γίνει δικαστήριο, γιατί τολμώ να πω υπάρχει περίπτωση να μην γίνει ποτέ δικαστήριο, γιατί η πραγματική επεξεργασία της υπόθεσης αρχίζει τώρα. Η αστυνομία δεν έκανε τίποτα τυπικά σωστό ή νόμιμο… Δυστυχώς ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έπεσε θύμα του γεγονότος ότι όπως φαίνεται ασκούσε μία ιδιαίτερα αποδοτική γι' αυτόν επιχείρηση, το δεύτερον είναι ότι αυτό που έκανε δεν ήταν ιδιαίτερα συμπαθές, και αυτό δυστυχώς έδωσε το δικαίωμα ακόμη και στον Πρωθυπουργό να αναμίξει την πολιτική με τη δικαιοσύνη και ουσιαστικά να τον προκαταδικάσει σ' αυτό το στάδιο. Αυτή είναι η άποψή μου. Ο Πρωθυπουργός δεν μπορεί να γνωρίζει τη δικογραφία ούτε τα στελέχη του υπουργείου δικαιοσύνης που είναι κοντά του".

Διαβάστε περισσότερα στο real.gr

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.