ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ Μπους: «Κι εγώ σ' αγαπώ»

Στο https://www.protothema.gr διαβάσαμε:

«Κι εγώ σ’ αγαπώ». Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου προς τον μεγαλύτερο γιο του, Τζορτζ Μπους, σε μία τηλεφωνική συνομιλία που είχαν το βράδυ της Παρασκευής.

Ο επί σειρά ετών φίλος του εκλιπόντος και πρώην υπουργός Εξωτερικών, Τζέιμς Μπέικερ αποκάλυψε τις τελευταίες ώρες του Μπους στους New York Times.

Ο Μπους, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών, στις τελευταίες στιγμές του στο σπίτι του στο Χιούστον είχε στο πλευρό του τον γιο του Νιλ, κάποιους φίλους και μέλη της οικογένειάς του στο δωμάτιο. Με τα υπόλοιπα παιδιά του, ανάμεσά τους και ο 43ος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, μίλησε στο τηλέφωνο τα τελευταία λεπτά της ζωής του.

«Έφυγε τόσο γαλήνια, όπως ο καθένας άνθρωπος θα ήθελε. Και ήταν έτοιμος», τόνισε ο Μπέικερ.

Η υγεία του Μπους είχε επιδεινωθεί μετά και τον θάνατο της συζύγου του, Μπάρμπαρα, τον περασμένο Απρίλιο σε ηλικία73 ετών. Παρόλα αυτά, βρήκε τη δύναμη και έδωσε το «παρών» τον Οκτώβριο στο γάμο της εγγονής του, Μπάρμπαρα, στο Μέιν.

Οι Μπους έγραψαν ιστορία ως πατέρας και γιος στην προεδρία των ΗΠΑ από την εποχή των Τζον και Τζον Κουίνσι Άνταμς (2ος και 6ος Πρόεδρος των ΗΠΑ αντιστοίχως)(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.