ΚΥΝΙΚΟΣ ΜΑΛΕΛΗΣ: Η ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ τον ΣΥΡΙΖΑ ή θα μας εξαφανίσει

Ξεκαθάρισε από την αρχή ότι «η στρατηγική μας πρέπει να είναι, ή εξαφανίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ή μας εξαφανίζει. Πρέπει να αποδομήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, να αποδείξουμε ότι δεν είναι αριστερά, ότι δεν είναι προοδευτικό κίνημα. Εχει μαζέψει ένα κομμάτι του ΠΑΣΟΚ που έπρεπε να φύγει, ό,τι πιο αλλοτριωμένο υπήρχε στο ΠΑΣΟΚ έχει μαζευτεί στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ομως πέρα απ´ αυτούς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μπει στο χώρο μας, έχει πάρει δικά μας στελέχη, έχει πάρει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του κόσμου μας, το οποίο έχει εξαπατήσει και το οποίο πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να του αλλάξει τη ζωή. Δεν θα του αλλάξει τίποτα. Όλους αυτούς πρέπει να τους πάρουμε, να πάρουμε πίσω τον χώρο μας από τον ΣΥΡΙΖΑ για να μπορέσουμε να αντισταθούμε σε αυτό που θα φέρει ο κ. Μητσοτάκης. Εμείς πρέπει να είμαστε το ανάχωμα προς την δεξιά».

Από τα πυρά του κ. Μαλέλη δεν ξέφυγε η ΝΔ για την οποία τόνισε ότι «η αλαζονεία της είναι μεγάλη, αυτό που είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι θα πάρουμε και τις 13 περιφέρειες ήταν άκρως ενοχλητικό και άκρως προσβλητικό για τον ελληνικό λαό. Δείχνει πόσο βαθιά κομματικοποιημένος και δεξιός παραμένει ο κ. Μητσοτάκης. Αυτό είναι το πρόβλημα του; Να βαφτεί ο χάρτης μπλε ή να αναδειχθούν ικανοί και άξιοι άνθρωποι σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για τη χώρα; Θέλω να το ξεκαθαρίσω στρατηγικός μας αντίπαλος είναι η δεξιά, η Νέα Δημοκρατία η συντήρηση».

Όσο για το ίδιο το ΚΙΝΑΛ, ο κ. Μαλέλης τόνισε ότι «ξαναχτίζουμε πάλι την δημοκρατική παράταξη. Θέλουμε να πείσουμε τον απλό πολίτη, τις λαϊκές μάζες ότι είμαστε η μεγάλη προοδευτική δύναμη. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε ο δεύτερος πόλος και όχι ένας τρίτος ή τέταρτος. Είμαστε ο πόλος της προοδευτικής αντίληψης των πραγμάτων απέναντι στο συντηρητισμό. Αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουν όλοι, δεν είμαστε ένα κόμμα που δίνουμε τη μάχη να πάμε από το 6% στο 7% και στο 8%. Αυτό είναι μία ανακύκλωση της μιζέριας».

Πηγή: Παραπολιτικά FM

Πηγή: https://www.documentonews.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.