ΙΣΡΑΗΛ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ για διαφθορά ο Νετανιάχου

Η ισραηλινή αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα πως συνιστά να απαγγελθούν σε βάρος του ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου και της συζύγου του, της Σάρας, κατηγορίες για απάτη και διαφθορά, αφού είχε ήδη ζητήσει την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος του επικεφαλής της κυβέρνησης για δύο άλλες υποθέσεις διαφθοράς.

Ο γενικός εισαγγελέας θα αποφασίσει τώρα αν θα απαγγείλει ή όχι κατηγορίες σε βάρος του ζεύγους Νετανιάχου, το οποίο είναι ύποπτο ότι επιχείρησε να εξασφαλίσει θετική κάλυψη από τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Walla με αντάλλαγμα κυβερνητικές χάρες που ενδέχεται να απέφεραν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια στον Bezeq, τον κύριο ισραηλινό όμιλο τηλεπικοινωνιών και ιδιοκτήτη του Walla.

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, από την πλευρά του, απέρριψε τα συμπεράσματα της αστυνομίας και εξέδωσε δήλωση στην οποία υποστηρίζει πως οι συστάσεις της αστυνομίας σε βάρος του δεν έχουν νομική βάση και δεν είναι «νόμιμες».

Πρόκειται για την τρίτη υπόθεση διαφθοράς στην οποία η ισραηλινή αστυνομία συνιστά την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος του ισραηλινού πρωθυπουργού. «Είμαι σίγουρος πως σ’ αυτή την περίπτωση, οι αρμόδιες αρχές, αφού εξετάσουν το θέμα, θα καταλήξουν στο ίδιο συμπέρασμα: πως δεν υπάρχει τίποτε επειδή δεν υπάρχει τίποτε», αναφέρει ο Νετανιάχου στην δήλωσή του….

Πηγή: https://www.in.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.