«Σφάζονται» ΝΔ-ΚΙΝΑΛ για τους έξι «αντάρτες» – ΣΥΡΙΖΑ: Καλά ξεμπερδέματα…

Σε πινγκ πονγκ ευθυνών για την προέλευση των έξι ανταρτών που δεν ψήφισαν υπέρ της σύστασης προανακριτικής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο έχουν επιδοθεί Νέα Δημοκρατία και Κίνημα Αλλαγής.

Από το Μέγαρο Μαξίμου «δείχνουν» προς τη Χαριλάου Τρικούπη, τονίζοντας πως «η κυβερνητική πλειοψηφία ήταν μπετόν.

»Ας κοιτάξουν προς τη Χαριλάου Τρικούπη εάν θέλουν να αναζητήσουν τις διαρροές».

Το Κίνημα Αλλαγής σήκωσε αμέσως το «γάντι» που του πέταξε το Μέγαρο Μαξίμου και με ανακοίνωσή του επαναφέρει την «καραμανλική» προέλευση του κ. Παπαγγελόπουλου, αποδίδοντας στη ΝΔ τις έξι διαρροές στην ψηφοφορία για την προανακριτική επιτροπή, τονίζοντας σκωπτικά πως «στο τέλος θα μας πουν κάποιοι καλοθελητές ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος ήταν και ΠΑΣΟΚ».

«Η χθεσινή ομιλία του κυρίου Παπαγγελόπουλου δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφιβολίας για τους στενούς δεσμούς του με την καραμανλική πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας.

»Όλη η ομιλία του απευθύνθηκε πολιτικά και συναισθηματικά σε αυτούς και από ότι φαίνεται από την ψηφοφορία με τα έξι λευκά και άκυρα, βρήκε ανταπόκριση.

»Πάλι καλά που περιορίστηκαν στους 6 πιο πρόθυμους, γιατί στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας θα μπορούσαν να βρεθούν και περισσότεροι.

»Εξάλλου τα κενά υπουργικά έδρανα χθες αποδεικνύουν τα προβλήματα της Νέας Δημοκρατίας στη συγκεκριμένη υπόθεση.

»Στο τέλος βέβαια κάποιοι καλοθελητές θα μας πουν ότι ο Παπαγγελόπουλος ήταν ΠΑΣΟΚ».

Δεδομένου πάντως του πολιτικού μένους του ΚΙΝΑΛ για τον Δ. Παπαγγελόπουλο, τον οποίον χαρακτήριζε διαρκώς «καραμανλική συνιστώσα» του ΣΥΡΙΖΑ, οι υποψίες ακόμη και στη ΝΔ επικεντρώνονται στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος, με πολλούς να αποδίδουν το «αντάρτικο» στην… αρχέγονη κόντρα Σαμαρά – Καραμανλή που θα αναβιώσει στις εργασίες της Προανακριτικής.

ΣΥΡΙΖΑ: Καλά ξεμπερδέματα…

Τη διαρροή των έξι βουλευτών από τη συμμαχία ΝΔ – ΚινΑλλ σχολίασε σκωπτικά ο ΣΥΡΙΖΑ, με πηγές της Κουμουνδούρου να σημειώνουν «δεν ήταν μόνο τα άδεια υπουργικά έδρανα που απαξίωσαν τη χθεσινή συζήτηση για Προανακριτική και επιβεβαίωσαν την δειλία του Πρωθυπουργού.

»Φρόντισαν για αυτό και έξι βουλευτές της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ που έσπασαν την κομματική γραμμή και ψήφισαν κατά της προανακριτικής παρωδίας. Καλά ξεμπερδέματα…».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.