Ο ΣΠΑΤΑΛΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ Rothchild δίχως αντίκρυσμα

Με την Ελλάδα της διακυβέρνησης των Σύριζα- Ανελθόν δημιουργούνται ερωτήματα τόσο για τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Οικονομικών, όσο και τον σύμβουλο τους, την Rothchild. Η ανάπτυξη ήταν αναιμική, πέρασαν οι ιταλικές εκλογές τον Μάρτιο, σημειώθηκαν κάποιες αναταράξεις στις αγορές ομολόγων, αλλά τον περασμένο Μαϊο όταν οι ελληνικές τραπεζικές μετοχές κορύφωναν περνώντας τα stress tests, δεν έγινε καμία προσπάθεια. Τράπεζες και επιχειρήσεις έμειναν στο κενό.

 Γιατί, όμως, δεν έγιναν προσπάθειες να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες ενός “ανοικτού” παράθυρου στις αγορές ; Οι ευθύνες βαραίνουν τον πρωθυπουργό για τις παροχές τις οποίες εξήγγειλε – πριν ακόμα έλθει ο Σεπτέμβριος- αλλά και τον υπουργό Οικονομικών. Ο τελευταίος δεν αντέδρασε όταν άκουσε τον Σεπτέμβριο τις κατηγορίες των ξένων επενδυτών στο συνέδριο του Λονδίνου.

Δεν έπραξε τίποτα έκτοτε. Πως πληρώνεις, όμως, την Rothchild για κάτι που δεν παραλαμβάνεις ποτέ ; Αν δεν γνωρίζεις τι παραγγελία κάνεις και ταξιδεύεις στο Παρίσι γι αυτό, κάνεις κάτι διαφορετικό. Χαμένα τα λεφτά για την Rothchild, χαμένα τα λεφτά διότι η κυβέρνηση “δουλεύει” για να δίνει μόνο αντίδωρα τον 12 μήνα. Με περίσσεια αλαζονεία, ο πρωθυπουργός μόρφασε για τα δυο χιλιάρικα στους πυρόπληκτους στο Μάτι. Ο ίδιος, όμως, σπατάλησε και συνεχίζει να σπαταλά πολλαπλάσια χρήματα.

Σπατάλησε δεκάδες ευκαιρίες. όταν τα χρήματα έρρεαν στην Ευρώπη, και κατάφερε να κτίσει ένα ιδιότυπο μόρφωμα στην οικονομία. Με κατασχέσεις και επιδόματα, δεν μπορείς να πας πουθενά. Μόνο με αποταμιεύσεις και πραγματικές θέσεις εργασίας. Ο σπάταλος πρωθυπουργός ο οποίος σπατάλησε δισ. το 2015 χλευάζει αδυνάτους και λαμβάνει ευρωπαϊκά χρήματα για όσα έπρεπε να κάνει δεν αξίζει. Ας αποφασίσει να πάει να στην Κυψέλη ή στο Βερολίνο όπου χλευάζουν την Ελλάδα και δεν τολμά να απαντά, εκ μέρους των Ελλήνων….

Πηγή: https://www.protothema.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.