ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!Κεντροαριστερός ψηφοφόρος ο Στέφανος Μανος!!!

IMG_2042Υπέρ της πρότασης του Σταύρου Θεοδωράκη για την εξ αποστάσεως ψηφοφορία για τον αρχηγό του νέου φορέα στην Κεντροαριστερά τάσσεται ο Στέφανος Μάνος, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Facebook εκφράζει την ελπίδα ότι οι υπόλοιποι υποψήφιοι θα τη δεχθούν.

Ο Στέφανος Μάνος σημειώνει ότι η καθιέρωση της εξ αποστάσεως ψηφοφορίας από τους υποψήφιους αρχηγούς του νέου κέντρου θα είναι εγγραφή υποθήκης ότι σε ενδεχόμενη συμμετοχή τους σε μελλοντική κυβέρνηση θα έχουν ως προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Αναλυτικά, ο κ. Μάνος αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Διαβάζω και ξαναδιαβάζω την πρόταση του Σταύρου Θεοδωράκη για την εξ αποστάσεως ψηφοφορία για τον αρχηγό του νέου κέντρου και ελπίζω ότι οι υποψήφιοι θα ξεπεράσουν τους δισταγμούς τους και θα τη δεχθούν. Όπως είναι, ή βελτιωμένη, αλλά θα τη δεχθούν. Μπορεί οι υποψήφιοι και τα επιτελεία τους, στην αγωνία τους να επικρατήσουν, να φοβούνται να δοκιμάσουν οτιδήποτε καινούργιο, αλλά η εξ αποστάσεως ψηφοφορία θα είναι ένα δείγμα γραφής του νέου κέντρου που χωρίς αμφιβολία θα ενθουσιάσει τους νέους ανθρώπους. Το νέο κέντρο δεν θα σκεφτεί τι βολεύει το ίδιο αλλά τι διευκολύνει τους πολίτες. Αυτούς που βρίσκονται ξενιτεμένοι, ή σε απομακρυσμένες περιοχές ή δυσκολεύονται να μετακινηθούν.

Η καθιέρωση της εξ αποστάσεως ψηφοφορίας από τους υποψήφιους αρχηγούς του νέου κέντρου θα είναι εγγραφή υποθήκης ότι σε ενδεχόμενη συμμετοχή τους σε μελλοντική κυβέρνηση θα έχουν ως προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των πολιτών. Να μια μεγάλη αλλαγή. Από την εξυπηρέτηση των υπαλλήλων στην εξυπηρέτηση των πολιτών!».

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.