Νέα κριτική από τον αρθρογράφο της εφημερίδας Τα ΝΕΑ Γιάννη Πρετεντέρη, κατά της ηγεσίας της ΝΔ

Νέα κριτική από τον αρθρογράφο της εφημερίδας Τα ΝΕΑ Γιάννη Πρετεντέρη, κατά της ηγεσίας της ΝΔ και της αντιπολιτευτικής τακτικής απέναντι στην κυβέρνηση.
Ο Πρετεντέρης μετά και την συζήτηση της περασμένης Παρασκευής στη Βουλή για την «ανομία», διέκρινε την αμηχανία του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέροντας πως ο πρόεδρος της ΝΔ από εδώ και πέρα έχει δύο επιλογές: Είτε να σηκώσει το γάντι, να μην αποφύγει τον καβγά κι όποιον πάρει ο χάρος, είτε να μην το σηκώσει και να αποτραβηχτεί σε μια στάση αξιοπρέπειας. Η δεύτερη επιλογή, συμπεραίνει ο Πρετεντέρης, θα κάνει στους άλλους τα… μούτρα κρέας ενώ αν επιλέξει την κατα μέτωπον σύγκρουση θα ματώσουν όλοι αλλά όποιος νικήσει θα δείξει ότι δεν μασάει… 
Ούτως ή άλλως δεν νομίζω ότι παίζουν μαζί μπάσκετ στο κολέγιο, λέει ο Πρετεντέρης και καταλήγει στο άρθρο του στην τελευταία σελίδα των ΝΕΩΝ:                                                             Το βέβαιο είναι ότι η αμηχανία δεν αποτελεί επιλογή.

zoornalistas.blogspot.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.