Το think tank του Σαμαρά ετοιμάζεται για πόλεμο στον Μητσοτάκη – στήνει αντισυνέδρια!

Το think tank «ΡΕΥΜΑ» του Σαμαρικού Σκορδά κατά του Μητσοτάκη!
Το think tank κωμωδία που στήθηκε σε ένα βράδυ από καλοβολεμένους του Αντώνη Σαμαρά, προχωρά στο διασπαστικό έργο αντισυγκεντρώσεων με τις ίδιες ακριβώς θεματικές του επίσημου Συνεδρίου του κόμματος Γεωργιάδη – Μητσοτάκη.
Η πρωτοβουλία πολιτών με την επωνυμία Ριζοσπαστική Ευρωπαϊκή Μεταρρύθμιση και Ανασυγκρότηση (Ρ.ΕΥ.Μ.Α.) του Θανάση Σκορδά, εξωκοινοβουλευτικού υφυπουργού ανάπτυξης επί κυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά, πραγματοποιεί νέα (αντιμητσοτακική) εκδήλωση την ερχόμενη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου (ώρα 18:00), στο ξενοδοχείο President (Λ. Κηφισίας 43), στην αίθουσα «Ευρώπη». Ελλάδα χωρίς μεσαία τάξη;
Πώς θα ξαναχτίσουμε τη μεσαία τάξη; Πού οδηγούν τα «προγράμματα» τη μεσαία τάξη; Αρκούν δράσεις μέσα από την οικονομία και τη φορολογία; Μπορεί τελικά η Ελλάδα να δημιουργήσει ευκαιρίες για όλους;
Στα ερωτήματα αυτά θα κληθούν να απαντήσουν ο Γιώργος Στασινός (Πρόεδρος ΤΕΕ), ο Δημήτρης Τσαγκάρης (οικονομολόγος), ο Σωτήρης Ταγκόπουλος (στέλεχος ασφαλιστικής αγοράς) και ο Γιώργος Μπάλτας (καθηγητής Ο.Π.Α. και αντιπρόεδρος ΡΕΥΜΑτος).
Συντονίστρια θα είναι η δημοσιογράφος, Μαριάνα Πυργιώτη.

με πληροφορίες (και) από το rpntv.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.