Τάκη Θεοδωρικάκο ξέρεις τον Καλογρίτσα;


Καλό παιδί ο Τάκης Θεοδωρικάκος, σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Πρώην Γραμματέας της ΚΝΕ, πρασίνισε γρήγορα κάτω από τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ για να καταλήξει να κάνει τις απλωτές του στα γαλάζια νερά της ΝΔ. Αλλά χωρίς φαντασία.
Έτσι όποτε θέλει να αντιμετωπίσει τις αποκαλύψεις του Documento , βγάζει από το τσεπάκι το χαρτί του «Καλογρίτσα», το οποίο τρέχει να κάνει ανακοίνωση η ΝΔ. Στην τελευταία μάλιστα η οποία είναι απάντηση-μη απάντηση στις αποκαλύψεις του Documento για το Mareva_gate γράφει «Βαξεβάνης, Καλογρίτσας, Τσίπρας και Παππάς είναι ένα και το αυτό».
Συγνώμη που θα αποκαλύψω πως ο Τάκης Θεοδωρικάκος δεν είναι παρθένος,αλλά υπάρχουν και τα δημοσιεύματα. Ο Τάκης Θεοδωρικάκος που ενοχοποιεί ακόμη και τον Πρωθυπουργό μέσω του Καλογρίτσα που είναι κάτι σαν δράκος όποτε πρέπει να στήσει ένα παραμύθι, υπήρξε επί χρόνια Πρόεδρος και αναλυτής της εταιρείας δημοσκοπήσεων GPO η οποία μαντέψτε σε ποιόν ανήκει; Στην οικογένεια Καλογρίτσα. Ο στενός συνεργάτης του Καλογρίτσα τον οποίο μάλιστα λένε πως αποκαλεί «το παιδί μου ο Τάκης», είναι και στενός συνεργάτης του Μητσοτάκη που αποκαλεί όλους τους υπόλοιπους ως ένοχους γνωριμίας με τον Καλογρίτσα. Τάκη μου λίγο φαντασία δεν βλάπτει. Γιατί για ήθος ούτε κουβέντα. 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.