Ο Άδωνις της «νομιμότητας» απειλεί με αγωγές αυτούς που ψήφισαν το άνοιγμα των λογαριασμών του Ντυνάν

«Ναι» στη νομιμότητα, «ναι» στον έλεγχο, αλλά όχι και να μας ανοίξετε τους λογαριασμούς. Αυτό είναι το δόγμα του «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια,» Άδωνη Γεωργιάδη που για ακόμη μια φορά χρησιμοποιεί διάφορα τεχνάσματα για να πετάξει την καυτή πατάτα από πάνω του.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ όχι μόνο δεν τάχθηκε υπέρ της πρότασης του ανοίγματος των λογαριασμών στα εμπλεκόμενα πολιτικά και μη πρόσωπα στην υπόθεση του σκανδάλου του «Ερρίκος Ντυνάν» κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για τα σκάνδαλα στην Υγεία, αλλά απείλησε και με αγωγές όσους το έπραξαν.

Έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

https://olympiada.files.wordpress.com/2017/11/dnhjztdwsaepopf1.jpg?w=700&h=

Όπως είναι εμφανές λοιπόν, το «δυο μέτρα και δυο σταθμά» φαίνεται πως έχει γίνει σημαία το τελευταίο διάστημα στη Νέα Δημοκρατία αφού τόσο εκείνη όσο και ο ίδιος της ο αντιπρόεδρος επιθυμούν να εμφανίζονται «νομοταγείς» και υπέρ της διαφάνειας και της νομιμότητας αλλά όταν πρόκειται για κάτι που αφορά μεταξύ άλλων στελέχη και φίλους, κάνουν τα στραβά τα μάτια προτάσσοντας διάφορα νομικά τερτίπια.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Υγείας, αντί να στηρίξει την πρόταση, όντας ο ίδιος και το κόμμα του λάτρεις της νομιμότητας και της αλήθειας, δήλωσε για τα μάτια και μόνο του κόσμου πως ναι μεν είναι υπέρ του να ανοίξουν οι λογαριασμοί του αλλά θα κάνει αγωγές σε όλους εκείνους που ψήφισαν την πρόταση για το άνοιγμα. Γεγονός τελείως αντιφατικό αφού η ίδια η ΝΔ απείχε από την ψηφοφορία αν και «πολεμάει» την ανομία όπου τη βρίσκει, τουλάχιστον με δηλώσεις της!

Ναι μεν ο κ. Μητσοτάκης και ο Άδωνις υιοθετούν το δόγμα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια», αλλά όταν είναι πραγματικά για διαφάνεια και να αποκαλυφτεί όλη η αλήθεια σε ένα τεράστιο σκάνδαλο στο χώρο της Υγείας, κοιτούν από την άλλη προφασιζόμενοι διάφορα νομικά τερτίπια. Όπως φαίνεται ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεπέρασε κάθε όριο λογικής και κατάφερε ξανά να αναιρέσει ο ίδιος τον εαυτόν του. Ναι μεν θέλει νομιμότητα, αλλά θα στείλει και αγωγές επειδή αυτή τηρήθηκε!

Επισημαίνεται, πως η πρόταση για άνοιγμα των λογαριασμών πολιτικών και μη προσώπων που εμπλέκονται στο σκάνδαλο τους «Ερρίκος Ντυνάν» ψηφίστηκε με διευρυμένη πλειοψηφία από την Εξεταστική Επιτροπή. Οι «γαλάζιοι» όμως υπέρμαχοι της νομιμότητας και της διαφάνειας λειτούργησαν με τρόπο συγκαλυπτικό όσον αφορά το σκάνδαλο αυτό, αφού οι βουλευτές της στην Εξεταστική Επιτροπή παρουσιάζονταν θετικοί επί της αρχής με το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών, εν τέλει όμως κατέθεσαν δική τους πρόταση, απέχοντας κατά την ψήφιση της πρότασης της πλειοψηφίας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.