Χάνοντας το μέτρο: Μη εκλεγμένος υφυπουργός της ΝΔ τη “λέει” στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το αποτέλεσμα των εκλογών…(vid)

Προκλητικότατος ανέβηκε στο βήμα της Βουλής ο μη εκλεγμένος υφυπουργός Νίκος Παπαθανάσης, γνωστό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος έχει διατελέσει σε διάφορες θέσεις σε κυβερνήσεις ΝΔ αλλά και σαν γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Ν. Παπαθανάσης ανέβηκε στο βήμα της Βουλής προκλητικός απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας συγκεκριμένα “ο λαός στις 7 Ιουλίου σας έβαλε στην αντιπολίτευση. Και να σας πω ένα μυστικό; θα παραμείνεται πολλά χρόνια στην αντιπολίτευση“.

Ακολούθησαν διαμαρτυρίες από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που διακόπηκαν από τον αντιπρόεδρο της Βουλής.

Το ερώτημα όμως που μπαίνει είναι το εξής, με ποιό δικαίωμα μη εκλεγμένος υφυπουργός, τεχνοκράτης υποτίθεται, απευθύνεται με αυτό τον τρόπο σε εκλεγμένους βουλευτές;

Ποιός είναι ο Νίκος Παπαθανάσης:

Το Νοέμβριο του 2012 επί συγκυβέρνησης ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ χρημάτισε πρόεδρος στις Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε. (ΣΤΑΣΥ). Εκείνη την περίοδο είχε δεχτεί επικρίσεις από εργαζόμενους για διακριτική μεταχείριση υπαλλήλων.

Ενώ είχε κατηγορηθεί και αθωωθεί στη συνέχεια από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας σχετικά με την καταγγελόμενη υπεξαίρεση 1,2 εκατομμυρίων ευρώ από διακίνηση εισιτηρίων.

Πηγή: avgi.gr

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.