Σε “αναμμένα κάρβουνα” η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ! Προειδοποιητικές βολές και από Ανδρουλάκη: «ΠΑΣΟΚ χωρίς ΚΙΝΑΛ υπάρχει ενώ ΚΙΝΑΛ χωρίς ΠΑΣΟΚ όχι»

Με αιχμές και κριτικές επισημάνσεις ο Νίκος Ανδρουλάκης σηματοδότησε την πορεία και στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει το Κίνημα Αλλαγής αναδεικνύοντας παράλληλα το περιεχόμενο της ενότητας που είναι απαραίτητη, κατά την σημερινή τοποθέτησή του στην Κεντρική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ.

Ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν το Κίνημα Αλλαγής ως θύμα κι όχι ως σύμμαχο και μόνο αν καταφέρει να έχει ξανά υψηλά ποσοστά θα επιβάλλει στα δύο κόμματα τη δική του ατζέντα. Σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη προϋπόθεση είναι η ενότητα να πάρει θεσμικά χαρακτηριστικά με αναγνώριση της δουλειάς όλων, φέρνοντας ως παράδειγμα τις δικές του ενέργειες στη συγκρότηση του ευρωπαϊκού μηχανισμού πολιτικής προστασίας για την οποία δεν υπήρξε από το Κίνημα Αλλαγής δημόσια τοποθέτηση.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης υπογράμμισε ότι το γεγονός πως δεν συμμετέχει αρκετές φορές στη δημόσια συζήτηση κι αντιπαράθεση δεν είναι θέμα αδυναμίας αλλά ως παραταξιακή συνείδηση. Σχετικά με το ζήτημα «ΠΑΣΟΚ ή Κίνημα Αλλαγής», ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε ότι είναι άνευ περιεχομένου γιατί όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα «ΠΑΣΟΚ χωρίς ΚΙΝΑΛ υπάρχει ενώ ΚΙΝΑΛ χωρίς ΠΑΣΟΚ όχι». «Γι’ αυτό δεν χρειάζεται παραπέρα συζήτηση», πρόσθεσε. Πρότεινε ειδική συνεδρίαση της Κ.Ε. για τον εκλογικό νόμο και την ψήφο των αποδήμων ώστε να υπάρξει ενιαία ολοκληρωμένη θέση. «Η ενότητα επιβάλει οι αποφάσεις να παίρνονται εδώ» τόνισε.

Πηγή: documentonews.gr

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.