ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ του πολιτικού….Μητσοτάκη – Εγκατέλειψε με θεαματικό τρόπο την τυμβωρυχία στο Μάτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά την ομιλία του στη Σύνοδο Κορυφής για το Κλίμα, ο πρωθυπουργός αναγνώρισε ότι «τα ακραία καιρικά φαινόμενα είναι η απευθείας συνέπεια της κλιματικής αλλαγής».

Πρόκειται για το ίδιο πολιτικό πρόσωπο που είχε πρωτοστατήσει στην άθλια εκμετάλλευση της τραγωδίας στο Μάτι για ψηφοθηρικούς λόγους.

Για του λόγου το αληθές, ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε την ομιλία του ως εξής:

Νωρίς το απόγευμα της 23ης Ιουλίου, πέρυσι, μία μικρή πυρκαγιά ξέσπασε σε λόφο έξω από την Αθήνα. Οι πυροσβεστικές υπηρεσίες αντιμετωπίζουν χιλιάδες τέτοιες φωτιές κάθε χρόνο. Αυτή όμως ήταν διαφορετική. Οδηγούμενη από ισχυρούς ανέμους, εξαπλώθηκε γρήγορα και έφτασε στην προαστιακή κωμόπολη του Ματιού. Μόλις μπήκε στην πευκόφυτη οικιστική περιοχή κατέστη αδύνατο να περιοριστεί. Οι άνθρωποι έτρεχαν για να σώσουν τη ζωή τους πριν δοθεί οιαδήποτε εντολή εκκένωσης. Εκατόν δύο δεν τα κατάφεραν. Πέθαναν σε μια πύρινη κόλαση. Όλα έγιναν σε λιγότερο από τέσσερις ώρες. Η καταστροφή στο Μάτι συγκλόνισε βαθύτατα την ελληνική κοινωνία. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα είναι η απευθείας συνέπεια της κλιματικής αλλαγής. Δεν είναι πρόβλημα που μπορούμε να μεταθέσουμε για λίγες δεκαετίες. Πρέπει να αντιμετωπιστεί εδώ και τώρα, καθώς οι επιπτώσεις της επηρεάζουν τις ζωές εκείνων που, μέχρι πρότινος, δεν ενδιαφέρονταν πολύ για το θέμα.

Έτσι, όπως και στη Συμφωνία των Πρεσπών, ο πολιτικός απατεώνας, Μητσοτάκης έκανε ακόμη μία κυβίστηση.

Ωστόσο, κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει την τυμβωρυχία της ΝΔ και των ΜΜΕ της διαπλοκής που από κοινού προχώρησαν στην στοχοποίηση των πολιτικών τους αντιπάλων με στόχο να πάει ο θλιβερός Μητσοτάκης ψήφους.

Ο θλιβερός πολιτικός απατεώνας Μητσοτάκης, εμφανίζεται πλέον να μιλάει σαν υπεύθυνος πολιτικός, αφού μετά το ρεσιτάλ πολιτικής χυδαιότητας της προεκλογικής περιόδου, έρχεται στην πραγματικότητα.

Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι ο πολιτικός απατεώνας Μητσοτάκης τοποθέτησε ως Γ.Γ. του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. που διαχειρίστηκε την τραγωδία στο Μάτι.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.