Η πολιτική τοποθέτηση των εχθρών του Τσίπρα

Λουκάς Καβακόπουλος
«Αν ο Τσίπρας μας πάει στη Δραχμή επιμένοντας με τις διαπραγματεύσεις, είναι προδότης. Αν τελικά συμβιβαστεί με την ευρωπαική ένωση, είναι ψεύτης. Αν διαπραγματευτεί για μια καλύτερη συμφωνία, είναι ιδεοληπτικός. Αν δεν διαπραγματευτεί, μας κοροϊδεύει, είναι ψεύτης.
Μην τυχόν και πάει σε εκλογές, θα καταστρέψει την Ελλάδα! Αλλά πρέπει να πάει σε εκλογές, γιατί είναι η μόνη ελπίδα της Ελλάδας.
Μην τυχόν και τολμήσει να μας γυρίσει στη Δραχμή, το φοβόμαστε πολύ αυτό. Είναι όμως παραδομένος, οπότε δεν φοβόμαστε τίποτα….»
Και πάει λέγοντας. Μαύρο-άσπρο δηλαδή, “μονά ζυγά δικά μας”. Πες-πες όμως, στον πολύ κόσμο επέβαλαν αυτή τη βλακεία με το “ψεύτης” και οι αδύναμοι στο νου την επαναλαμβάνουν και την πιστεύουν, χωρίς να αντιλαμβάνονται τι σημαίνει “διαπραγματεύομαι” και πόσο δύσκολους ελιγμούς πρέπει να κάνεις.
Και ποιοι είναι αυτοί που τολμούν και μιλούν για “ψέματα”;
Οι κύριοι με τα “Ζάπεια”, με “τα πιστόλια στο τραπέζι”, με το PSI και με το “λεφτά υπάρχουν”. Αυτοί που κατάστρεψαν την Ελλάδα…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.