Τρέχουν να τα «μαζέψουν» για την αμοιβή του Αγιορείτη διοικητή Μαρτίνου

Τρέχει και δεν φτάνει η ΝΔ για να μαζέψει τα… ασυμάζευτα σχετικά με τον διορισμό του εφοπλιστή Αθανάσιου Μαρτίνου σε πολιτικό διοικητή του Αγίου Όρους.

Αν και ο ίδιος είχε δηλώσει ότι δεν θα λαμβάνει αμοιβή για τη θέση, στο ΦΕΚ του διορισμού του -που δημοσιεύτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου- αναφέρεται ότι ο κ. Μαρτίνος διορίζεται με βαθμό και αποδοχές Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Μετά τα σχόλια που προκάλεσε η είδηση ότι θα πληρώνεται, ο Αθανάσιος Μαρτίνος εξέδωσε ανακοίνωση, λέγοντας πως «η διαφορετική αναγραφή στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως έγινε εκ παραδρομής». «Eξ αρχής έχω δηλώσει γραπτώς στην αποδοχή της τιμητικής πρότασης που μου εγένετο, ότι δεν επιθυμώ να λάβω οποιαδήποτε αμοιβή για τη θέση του Διοικητή του Αγίου Όρους με την οποία με τιμά η Πολιτεία. Είναι αυτονόητο για μένα ότι θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου αμισθί. Επίσης έχω δηλώσει ότι δεν θα χρησιμοποιώ κρατικό αυτοκίνητο και οδηγό εκτός Αγίου Όρους. Ο μόνος λόγος ανάληψης της συγκεκριμένης θέσης είναι η προσφορά στην πατρίδα και στο Άγιο Όρος», συμπλήρωσε.

Ηταν λάθος εκ παραδρομής;

Το ΦΕΚ:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.