ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΖΟΡΤΖ ΜΠΟΥΣ: ΕΦΥΓΕ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ με βαθιά γνώση του κόσμου – Αγαπούσε την Ελλάδα

Τον δικό της φόρο τιμής στον εκλιπόντα πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους, απότισε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, με δύο φωτογραφίες που «ανέβασε» στο Twitter.

«Έφυγε ένας ηγέτης με βαθιά γνώση του κόσμου και των ισορροπιών του. Ο Τζώρτζ Μπους ήταν ένας σπουδαίος πολιτικός άνδρας, όμως ταυτόχρονα ήταν ταπεινός και αγαπητός. Είχα την τιμή να τον γνωρίζω καλά. Αγαπούσε την Ελλάδα και ιδιαίτερα την Κρήτη», έγραψε στο πρώτο μήνυμά της η κυρία Μπακογιάννη συνοδεύοντάς το με μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η ίδια με τον εκλιπόντα.

Έφυγε ένας ηγέτης με βαθιά γνώση του κόσμου και των ισορροπιών του. Ο Τζώρτζ Μπους ήταν ένας σπουδαίος πολιτικός άνδρας, όμως ταυτόχρονα ήταν ταπεινός και αγαπητός. Είχα την τιμή να τον γνωρίζω καλά. Αγαπούσε την Ελλάδα και ιδιαίτερα την Κρήτη. (1/2) pic.twitter.com/2R6ktSzvrs

— Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) December 1, 2018 «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την επίσκεψή του στο σπίτι μας, στα Χανιά, μαζί με την αγαπημένη του Μπάρμπαρα. Τα θερμότερά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τον αμερικανικό λαό», συνέχισε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αναρτώντας μία δεύτερη φωτογραφία από τα παλιά και στην οποία εμφανίζεται και ο πατέρας της, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την επίσκεψή του στο σπίτι μας, στα Χανιά, μαζί με την αγαπημένη του Μπάρμπαρα. Τα θερμότερά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τον αμερικανικό λαό. (2/2) pic.twitter.com/RFnlPwaKS0

— Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) December 1, 2018…

Πηγή: https://www.protothema.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.