ΝΔ: Αλέξης Τσίπρας, ο πρωθυπουργός των φόρων

«Πρωθυπουργό των φόρων» χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της, με αφορμή τα στοιχεία που ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ.
«Τα σημερινά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ το επιβεβαίωσαν περίτρανα: Δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ, δύο χρόνια ύφεση. Παρέλαβαν από την Κυβέρνηση Σαμαρά οικονομία σε ανάπτυξη και οδήγησαν νοικοκυριά και επιχειρήσεις σε νέα χρέη. Όταν όλες οι χώρες της Ευρωζώνης αναπτύσσονται ταχύτατα, η Ελλάδα μένει πίσω, με αποκλειστική ευθύνη του πρωθυπουργού των φόρων, Αλέξη Τσίπρα», τονίζει η ΝΔ.
Αναλυτικά η κα Σπυράκη είπε:
“Ο πρωθυπουργός των φόρων διαβεβαιώνει, μια ακόμη φορά, ότι θα κλείσει εγκαίρως την αξιολόγηση”, δήλωσε η κ.Σπυράκη.

“Την ίδια ώρα οι Έλληνες οφείλουν 125 δισ ευρώ σε φόρους και εισφορές. Χιλιάδες συνταξιούχοι δεν λαμβάνουν συντάξεις που δικαιούνται. Και στον προϋπολογισμό προβλέπονται νέα μέτρα που θα αφαιρέσουν 1,9 δις από τα ελληνικά νοικοκυριά”, πρόσθεσε, καταλήγοντας:

“Όσο η πολιτική της υψηλής φορολογίας συνεχίζεται, τα αδιέξοδα για τους Έλληνες θα επιτείνονται”.

 «Τα σημερινά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ το επιβεβαίωσαν περίτρανα: Δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ, δύο χρόνια ύφεση. Παρέλαβαν από την Κυβέρνηση Σαμαρά οικονομία σε ανάπτυξη και οδήγησαν νοικοκυριά και επιχειρήσεις σε νέα χρέη. Όταν όλες οι χώρες της Ευρωζώνης αναπτύσσονται ταχύτατα, η Ελλάδα μένει πίσω, με αποκλειστική ευθύνη του πρωθυπουργού των φόρων, Αλέξη Τσίπρα» αναφέρει το γραφείο τύπου της ΝΔ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.